banner333

banner309

Yıldızlar Masa Tenisi Turnuvası Yapıldı

İlimizde okullar arası Yıldız Bay-Bayan Masa Tenisi müsabakaları 21.01.2013 tarihinde Aydın Doğan Spor Tesisinde Atatürk Ortaokulu, Kale Koçkaya Ortaokulu, Torul YİBO ve Dumlupınar Ortaokullarının katılımıyla yapıldı.

Gümüşhane 23.01.2013, 08:45
Yıldızlar Masa Tenisi Turnuvası Yapıldı
banner400

             Kıyasıya bir rekabetin yaşandığı müsabakalar sonucunda Yıldız Kızlar da Birinciliği Atatürk Ortaokulu, İkinciliği Kale Koçkaya Ortaokulu ve Üçünçülüğü Torul YİBO, Yıldız Erkekler de Birinçiliği yine Atatürk Ortaokulu, İkinciliği Kale Koçkaya Ortaokulu ve Üçünçülüğü Dumlupınar Ortaokulu kazandı .

            Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın İsrafil ASLAN ‘‘İlimizde Masa Tenisi sporunu tabana yaymak il ve ilçelerimizde bulunan okullarda yaygınlaştırmak tüm öğrencilerimizin bu sporu yapmalarını bunun sonucunda spor kulüplerimizin bu alanda faaliyet göstermelerini sağlamak başlıca hedeflerimizdendir. Gençlerimizin spora ilgi duyması bizleri sevindirmektedir, biliyoruz ki sporun yapıldığı yerde hastalık olmaz, sağlıklı olabilmek ve sağlıklı kalabilmek için sporun herhangi bir dalını kendimize alan olarak seçmeli ve bu alanda spor yapma konusunda ısrar etmeliyiz. Masa Tenisi bu alanda önemli bir spor dalıdır. İnanıyorum ki bu turnuvada elde ettikleri başarıları devam ettirerek ilimizi yapılacak grup müsabakalarında başarıyla temsil edeceklerdir. Bu müsabakalar da  yarışan tüm öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim’’

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 06 Mayıs 2024
İmsak 03:28
Güneş 05:08
Öğle 12:24
İkindi 16:16
Akşam 19:30
Yatsı 21:03