banner333

banner309

Vali Yavuz Şiran’da

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, Şiran ilçesine bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Gümüşhane 18.04.2015, 00:59 18.04.2015, 01:00
Vali Yavuz Şiran’da
banner400

 Beraberinde Şiran Kaymakamı Murat Özdemir, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak ve İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya ile birlikte Cuma namazı öncesinde, ilçe meydanında bulunan çay ocağında vatandaşlarla sohbet eden Vali Yavuz, daha sonra, ilçede yapılması planlanan İmam Hatip Külliyesi arazisinde incelemelerde bulunarak, Kaymakam Murat Özdemir ve Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak'tan proje ile ilgili bilgi aldı. 



Daha sonra ilçeye bağlı Yeşilbük Beldesi'ne geçerek, belde meydanında Belediye Başkanı Ziya Yılmaz ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Yavuz, daha önceden Valilik makamında kendisini ziyaret eden Belediye Başkanı Ziya Yılmaz'a makamında iade-i ziyarette bulundu.



Belediye ziyaretinin ardından Yeşilbük Ortaokuluna giden Vali Yavuz, öğrencilerle bir süre sohbet ettikten sonra basketbol oynadı, yeni yapılan okul binasında incelemede bulundu. 



Yeşilbük Jandarma Karakol Komutanlığına geçen ve karakolda karakol komutanı Jandarma Asb.Kd.Bçvş. Halil İbrahim Sezek ve tören kıtası tarafından karşılanan Vali Yavuz, karakol faaliyetleri hakkında bilgi aldı.



Daha sonra ilçeye bağlı Babacan Köyü'ne uğrayarak vatandaşlarla sohbet eden ve isteklerini dinleyen Vali Yavuz, SODES projesi kapsamında köyde yapılan çocuk parkını inceledi. Köyün eski muhtarlarından Bayram Ekmen ve mevcut muhtar Turan Küçük'ten köyün ihtiyaçları hakkında bilgi alan Vali Yavuz, köylerinde bulunan camiye lojman yapılabilmesi için kendisinden yardım isteyen vatandaşlara da destek sözü verdi.



Vali Yavuz, daha sonra Tomara Şelalesi'ni ziyaret etti. Burada yaptığı incelemelerin ardından Çakırkaya Manastırı'na geçen Vali Yavuz, Çakırkaya Köyü muhtarından manastır ve köy hakkında bilgi aldı, vatandaşlarla sohbet etti.





Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37