banner333

banner309

Vali Mayda'dan Yeni Yıl Mesajı

Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, bölgesinde bir yıldız gibi parlayan Türkiye'nin yeni hedefinin, Cumhuriyetin 100. yılı olan 2023'de dünyanın sayılı ekonomisine sahip bir ülke haline gelmek olduğunu ifade etti.

Gümüşhane 31.12.2013, 08:19 31.12.2013, 20:05
Vali Mayda'dan Yeni Yıl Mesajı
banner400

 Mayda, yayımladığı yeni yıl mesajında, Türkiye ve dünya için önemli gelişmelere sahne olan bir yılı daha mutluluk, sevinç ve üzüntüleriyle geride bırakıp umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla girmenin sevincini yaşadıklarını belirtti.


Yeni yılın sona eren bir yılın muhasebesinin yapılmasının yanı sıra yeni yıla ilişkin yol haritasının, planlamaların, yaşanan tecrübeler ışığında gözden geçirilmesine de imkan sağlayan dönüm noktaları olduğunu vurgulayan Mayda, şunları kaydetti:

"Bizler 2014 yılının başarılı geçmesi ve koyduğumuz hedeflerin gerçekleştirilmesi, aramızdaki birlik, beraberlik ve kardeşliğin korunması, barış, huzur ve güven ortamının devam ettirilmesi için hep birlikte büyük bir gayretin içindeyiz. Kentimizin ve ülkemizin önüne yeni ufuklar açmak konusundaki kararlılığımızı sürdürüyoruz. Yeni yılda huzura ve başarıya olan inancımızı tazeleyerek beklentilerimize ulaşmak için çok çalışacağız. Bölgesinde bir yıldız gibi parlayan Türkiye'nin yeni hedefi, Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023'te dünyanın sayılı ekonomisine sahip bir ülke haline gelmektir. Bu hedefe ulaşmak için de kalkınma hamlelerimizi kesintisiz sürdürmemiz konusunda yeni yılda da büyük bir çaba sarf etmemiz gerekmektedir. Bu noktada tüm Gümüşhaneli hemşehrilerimin, ilimizin ve ülkemizin geleceği adına üzerlerine düşen fedakarlıkları yapacaklarına inancım tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2014 yılının ilimize, ülkemize ve Gümüşhaneli hemşehrilerimize iyilikler, güzellikler getirmesini temenni eder, ilimizde görev yapan sivil, asker, tüm kamu personelinin, özel sektör çalışanlarının, basın mensuplarının ve saygıdeğer Gümüşhanelilerin yeni yılını kutlar, sağlık ve mutluluk diler, sevgi ve saygılarımı sunarım."

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45