banner333

banner309

Vali Mayda, Halk Eğitim Kurslarını Ziyaret Etti

Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan Afganlı Mültecilere Türkçe Kursu, Doğalgaz Kalorifer Ateşçiliği ve Bilgisayar kursunu ziyaret etti.

Gümüşhane 07.03.2013, 13:27
Vali Mayda, Halk Eğitim Kurslarını Ziyaret Etti
banner400

 Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde yapılan kursları ziyaret eden Vali Dr. Yusuf Mayda; “Kursiyerlerimiz öğrenme gayreti ve azmi içerisindeler. Bunlar bizi çok mutlu etmektedir. Eğitimin yaşı, alanı ve süreci yok. İhtiyaç duyulan her alanda Milli Eğitim teşkilatımız eğitim imkânlarını sunmaktadır. İhtiyacı olan her bir vatandaşımız da bu eğitimden faydalanmak ve eğitimi almak durumunda. Doğalgaz ateşleyici kursu ile ilgili mevzuatta yasal bir zorunluluk da var. Gerek kamu kuruluşlarında gerekse apartmanlarda kalorifer yakıcılarının bu ateşleyici sertifikasını almış olmaları yasal bir zorunluluk. Dolayısıyla bu zorunluluğu hem kursiyerler hem de eğitimcilerimiz açısından önemsiyoruz. Daha fazla insanımız bu sertifikaya sahip olsun istiyoruz.”

 Vali Mayda’nın Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ndeki kurs ziyaretine, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Şükrü Baş, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Tuncay ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Taş katıldı. 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27