banner333

banner309

‘Kardeş Şehir Bingöl’ Heyeti Gümüşhane’den Ayrıldı

Kardeşlik projesi kapsamında Gümüşhane’ye gelen heyet dün sabah itibariyle Gümüşhane’den ayrıldı. Dün sabah saat onda kaldıkları yerlerde ilk vedalarını gerçekleştiren Bingöl heyeti, Gümüşhane Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan’ın himayesinde Gümüşyurt’tan ayrıldı.

Gümüşhane 19.08.2017, 19:01 19.08.2017, 19:03
‘Kardeş Şehir Bingöl’ Heyeti Gümüşhane’den Ayrıldı
banner400

Kardeşlik projesi kapsamında Gümüşhane’ye gelen heyet dün sabah itibariyle Gümüşhane’den ayrıldı. Dün sabah saat onda kaldıkları yerlerde ilk vedalarını gerçekleştiren Bingöl heyeti, Gümüşhane Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan’ın himayesinde Gümüşyurt’tan ayrıldı. Bingöl Kiği Belediye Başkanı Yılmaz Gündüz, Adaklı Belediye Başkanı Zeki Işık ve Bingöl Üniversitesi Basın Müdürü Mahmut Yıldırım, heyeti ağırlayan Gümüşyurt’a  verdikleri hizmetten dolayı teşekkür etti.Gümüşhane Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan’da Bingöl ekibini ağırlayan Gümüşyurt’a teşekkür ederek yurttan ayrıldı. Bingöl ekibi yurttan sonra protokol uğurlamasının yapılacağı alan olan Sema Doğan parkına geçti.

Üç gün boyunca Gümüşhane’de ağırlanan Bingöl heyeti Sema Doğan Parkı önünden; Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bahri Bayram, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar ve kurum müdürleri tarafından uğurlandı.

Sema Doğan Parkı önündeki uğurlama töreninde yaptığı konuşmada, kendisini bir Bingöllü addettiğini kaydeden Vali Memiş, “Üç gün boyunca dostlarımızla hasret giderdik, hasbihal ettik. Gümüşhane doğal güzellikleriyle Karadeniz Bölgesi’nde turizmden yavaş yavaş pay almaya çalışan bir vilayet. Geleceğe emin adımlarla ilerliyoruz. İnşallah Türkiye’nin çok şirin butik bir şehri olmayı hedefliyoruz. Hem Bingöl’ün hem de Gümüşhane’nin böyle bir kardeşlik köprüsüyle geleceğe emin adımlarla ilerlemesi en büyük hedefimiz. İnşallah ülkemiz terörle mücadelede başarıya ulaşır ve bu terör örgütleri eylemlerine bir son verir. Ülkemiz huzur, barış ve kardeşlik içerisinde yaşamaya devam eder. Bu projenin uygulanmasında öncülük eden İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Bey’e, koordinatör Ahmet Bey’e, Gümüşhane’nin ve Bingöl’ün bütün yetkililerine teşekkür ediyorum. Sağlıcakla geldiniz, sağlıcakla kazasız belasız Bingöl’e gitmeniz için dua ediyoruz. Hoş geldiniz, sefa getirdiniz” şeklinde konuştu.

Vali Memiş’in ardından bir konuşma yapan Bingöl Belediye Başkan Vekili Ahmet Korkut Ata ise, Gümüşhane’nin her yerini mükemmel bir program çerçevesinde gezdiklerini belirterek, “Gönül açtınız ve o gönülde beraber yürüdük. İnşallah biz de Bingöl’de sizleri bekleyeceğiz, misafirperverliğimizi göstereceğiz” dedi.

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46