banner333

banner309

İSGÜYAD'dan Havaalanı Açıklaması

İSGÜYAD-İSTANBUL GÜMÜŞHANELİLER DERNEĞİ, ULAŞTIRMA BAKANI LÜTFİ ELVANIN 3 İLE DAHA HAVA ALANI YAPILACAK SÖZLERİNDEN SONRA ,HAZIR PİSTİ OLMASINA RAĞMEN GÜMÜŞHANE VE BAYBURTA HİZMET EDECEK HAVA ALANININ AÇILMAMASINI ELEŞTİREN AÇILAMA YAPTI.

Gümüşhane 09.01.2015, 11:08 09.01.2015, 11:10
İSGÜYAD'dan Havaalanı Açıklaması
banner400

 Açıklama şu şekilde;

GÜMÜŞHANE ve BAYBURT ÜVEY EVLAT MI ?


    Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın üç ile havalimanı yapılacağını açıklamalarından sonra söz verilmesine rağmen yıllardır Gümüşhane'deki havaalanını açmayanlara ve vekillerimize soruyoruz;

"Gümüşhanede havaalanı varken neden  açılmıyor ? "

    Arazi hazır,pist hazır, herşey hazır.Yapılmak için ne bekleniyor ? Neden takip edilmiyor ? İstanbul,Ankara ve diğer illerden binlerce insan Gümüşhane ve Bayburt'a gitmek için neden  2 saat mesafedeki havaalanlarını kullanmak zorunda kalsın.Yarım saat mesafesinde havaalanı varken bazı illere havaalanı yapılacak olması biz Gümüşhane ve Bayburtluları hayretler içerisine düşürmüştür.

   Dönemin Ulaştırma Bakanlarına Gümüşhane Havaalanı ile ilgili bilgilerin defaatle verilmesine rağmen en ufak bir ilerleme kaydedilmemesi Gümüşhane ve Bayburtlu hemşehrilerimizi derinden üzmektedir.

   Biz havaalanı pistimizi hayvanların otladığı,ambulansların eğitim gördüğü yer olarak  değil, Gümüşhane ve Bayburtlu hemşehrilerimizin uçak yolculuğu için kullanıldığı bir pist olarak görmek istiyoruz.

 

Habib Arslan
Yönetim Kurulu adına

İSTANBUL GÜMÜŞHANELİLER DERNEĞİ

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 03:51
Güneş 05:25
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:16
Yatsı 20:44