banner333

banner309

İlaç Toplama Kampanyasında Toplanan İlaçlar Sahiplerini Buldu

İstanbul Gümüşhane İli ve İlçeleri Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği (GÜYAD) tarafından bir sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde düzenlenen “İlaç Toplama Kampanyası” kapsamında toplanan ilaçlar ilimiz Toplum Sağlığı Merkezleri sorumlu hekimlerinin katıldığı bir programla kendilerine teslim edildi.

Gümüşhane 25.01.2013, 10:53
İlaç Toplama Kampanyasında Toplanan İlaçlar Sahiplerini Buldu
banner400

      Halk Sağlığı Müdürümüz Dr. Engin Pehlivan yapmış olduğu açıklamada; ilaç israfının önüne geçilebilmesi için herkese sorumluluk düştüğünü belirtti.


Pehlivan, İstanbul Gümüşhane İli ve İlçeleri Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği (GÜYAD) Başkanı Sayın Tahsin Söğüt'ün başlattığı ilaç kampanyası sonrası, ihtiyaç sahibi olan gelir düzeyi düşük vatandaşlara verilmek üzere Gümüşhane'ye ilaç gönderildiğini belirterek, "Böyle kampanyaları büyük takdirle karşılıyor ve tüm halkımızın bu tür kampanyalara katılmasını istiyoruz" dedi.

Söğüt'e bu örnek davranışından dolayı teşekkür eden Pehlivan, "Müdürlüğümüze teslim edilen ilaçlar, ilçelerimizde bulunan Toplum Sağlığı Merkezleri ve aile hekimleri üzerinden gelir düzeyi düşük, ekonomik sıkıntılar nedeniyle doktora gidip ilaç alamayacak durumda olan vatandaşlarımıza verilecektir. Bu kapsamda ilaç israfının önüne geçilmesi için de hepimize sorumluluk düşmektedir. Tüm halkımızı bu ilaç kampanyasına katılmaya davet ediyorum” diyerek,  vatandaşları evlerindeki son kullanma tarihi geçmemiş kullanmadıkları fazla ilaçları getirerek bir hastanın derdine çare olmaya çağırdı.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 03:51
Güneş 05:25
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:16
Yatsı 20:44