banner333

banner309

Gümüşhanelilerden Afrin Operasyonuna Destek Çığ Gibi

Gümüşhane Valisi Okay Memiş’i makamında ziyaret eden Gümüşhanelilerden Afrin'de gerçekleştirilen operasyona destek devam ediyor.

Gümüşhane 02.02.2018, 10:00 02.02.2018, 00:20
Gümüşhanelilerden Afrin Operasyonuna Destek Çığ Gibi
banner400

Gümüşhane Valisi Okay Memiş’i makamında ziyaret eden Gümüşhanelilerden Afrin'de gerçekleştirilen operasyona destek devam ediyor.

Zikrullah Koyun adlı vatandaş Afrin Operasyonunda görevli güvenlik güçlerine destek olmak istediğini ifade ederek “ Ben Afrin Operasyonunda mücadele eden güvenlik güçlerimize destek olmak için Operasyon süresince her ay 1000 TL destek sağlayacağım, Mehmetçiğimizin Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Ustaoğlu Grup yönetim kurulu başkanı iş adamı Ufuk Ustaoğlu, Afrin Operasyonunda görevli güvenlik güçlerine kendilerinin de destek olacağını ifade ederek “ Bizler Ustaoğlu Grup olarak Afrin Operasyonunda canla başla mücadele eden güvenlik güçlerimize destek için 50 bin TL lik bir katkı sağlamayı uygun gördük ve bu tutarı Mehmetçik Vakfına yatırdık. Bu vesile ile şimdiye kadar şehit olan tüm güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize sağlık, sıhhat diliyorum. Mehmetçiğimizin Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Gürsam Grup’tan iş adamları Mustafa ve Eyüp Gürbüz, Afrin Operasyonunda görevli güvenlik güçlerine kendilerinin de destek olacağını ifade ederek “ Gürsam Grup olarak Afrin Operasyonunda kahramanca mücadele eden tüm güvenlik güçlerimize destek olma amacıyla 10 bin TL lik bir katkı sağlamayı düşündük ve bu tutarı Mehmetçik Vakfına yatırdık. Hem yurt içinde hem de yurt dışında mücadele en tüm güvenlik güçlerimizin Allah yardımcısı olsun” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46