banner333

banner309

Gümüşhane Memur-Sen’den Afrin harekatına tam destek

Memur-Sen Gümüşhane İl Temsilciliği, 'Tüm Anadolu ayaktayız, emperyalizme karşı savaştayız' sloganıyla Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak için basın açıklaması yaptı.

Gümüşhane 15.02.2018, 10:00
Gümüşhane Memur-Sen’den Afrin harekatına tam destek
banner400

Memur-Sen Gümüşhane İl Temsilciliği, 'Tüm Anadolu ayaktayız, emperyalizme karşı savaştayız' sloganıyla Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak için basın açıklaması yaptı.

15 Temmuz Zafer meydanında yapılan basın açıklamasına Belediye Başkanı Ercan Çimen, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, AK Parti İl Başkanı Celalettin Köse, Memur-Sen Gümüşhane İl Temsilcisi Musa Uncu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından basın açıklamasını yapan Memur Sen Gümüşhane İl Temsilcisi Musa Uncu, Zeytin Dalı Harekatının Türkiye'nin emperyalizme direnme iradesinin, emperyalistlerin Suriye’de oluşturmak istediği düzeni reddetme mücadelesinin adı olduğunu belirterek, “Tek devlet, tek millet, tek bayrak, tek vatan ülküsü etrafında tek vücut olduğumuzu, bir ve diri olduğumuzu, tüm renkleriyle kardeş olduğumuzu, dünyaya göstermek için buradayız. Afrin'de işimizin olmadığını düşünenler, siyonistlerin tepkisinden korkanlar, şunu bilmelidirler ki kendi geleceğini, kendisi tayin eden, karar alırken batının onayını değil milletinin onayını alan büyük ve güçlü Türkiye var” dedi.

Türk milletinin, tarih boyunca, zulmün ve zalimin karşısında olduğunu, tüm dünyanın bilmesi gerektiğini vurgulayan Uncu, “Türk Silahlı Kuvvetlerinin bugün sınırları tehdit eden ve küresel emperyalizmin maşası olan, örgütlere karşı Afrin'de mücadele verdiğini, hiç kimse unutmasın. Millet olarak toprağımızda, ezanımızda, bayrağımızda, gözü olan tüm terör örgütleri ve onların iplerini ellerinde tutanları bunlarla beraber tarihin çöp sepetine atacağız. Sınırlarını tehdit eden kim olursa olsun, dünyayı onlara dar edecek güçlü bir Türkiye var. Ordumuzun Afrin'de YPG, PYD, PKK ,DAEŞ gibi terör örgütlerine karşı kendi sınırlarını ve orada yaşayan, masum halkı koruma adına, yürütmüş olduğu haklı mücadeleyi, tüm insanlık şerefle izlemektedir” diye konuştu.

Uncu, hedefi kızıl elma olan, gerideki sevdiklerine 'Beklemesinler' diyen, şehit olursa ailesine verilecek parayla Türkmen çocuklar için okul yapılmasını isteyen, asil, şerefli ve yürekli, nice vatan evlatlarına ve onları yetiştiren ailelerine selam göndererek açıklamasını sonlandırdı.

Program şehitler için yapılan dua ile sona erdi.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09