banner333

banner309

Gümüşhane İl Encümen Seçimleri Yapıldı

Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin Nisan ayı toplantıları başladı. İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıların ilk gününde, il encümenine ve komisyonlara üye seçimi yapıldı.

Gümüşhane 05.04.2022, 09:03 05.04.2022, 09:07
Gümüşhane İl Encümen Seçimleri Yapıldı
banner400

Gizli oy yöntemiyle yapılan seçimde AK Parti’den Hüseyin Bedir, Mihdat Uçan ve Kadir Yıldız bir yıl boyunca görev yapacak olan İl Encümeni olarak seçildi.

Toplantıda ayrıca İl Genel Meclisi birinci başkan vekilliği ile ihtisas komisyonlarına üye seçimi gerçekleştirildi.

Yapılan gizli oylama sonucunda birinci başkanvekilliği görevine AK Parti Kelkit İl Genel Meclisi üyesi Reşat Çalışkan seçilirken, bir yıl boyunca görev yapacak olan Plan ve Bütçe, İmar ve Bayındırlık komisyonlarına 7, Çevre ve Sağlık, Eğitim, Kültür, Spor ve Sosyal Hizmetler ile Tarım Hizmetleri komisyonlarına ise 5’er üye seçildi. 

Yapılan oylama sonucunda İmar ve Bayındırlık Komisyonuna AK Parti’den Reşat Çalışkan, Mehmet Emin Erdoğdu, Mihdat Uçan, Sami Tuncay,  MHP’den Kemal Emiroğlu, Vedat Soner Başer, Bayram Yiğit, Plan ve Bütçe Komisyonuna AK Parti’den Hüseyin Bedir, Mahmut Zengin, Kadir Yıldız, Tuncay Taşdemir,  MHP’den Coşkun Korkmaz, Y. Mehmani Aygün, Kürşat Karabıçak, Çevre ve Sağlık Komisyonuna AK Parti’den Tuncay Taşdemir, Bahtiyar Soylu, Reşat Çalışkan, MHP’den Kemal Emiroğlu, Bayram Yiğit, Eğitim, Kültür, Spor ve Sosyal Hizmetler Komisyonuna AK Parti’den Hüseyin Bedir, Bahtiyar Soylu, Mahmut Zengin, MHP’den Kürşat Karabıçak, Coşkun Korkmaz, Tarım Hizmetleri Komisyonuna da AK Parti’den Kadir Yıldız, Tuncay Taşdemir, Sami Tuncay, MHP’den Yakup Mehmani Aygün, Vedat Soner Başer oy birliğiyle seçildi.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38