banner333

banner309

Gümüşhane'de Zabıta Denetimleri Devam Ediyor!

Gümüşhane Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, il genelinde iş yeri ruhsat kontrollerine aralıksız devam ediyor.

Gümüşhane 17.05.2024, 08:37
Gümüşhane'de Zabıta Denetimleri Devam Ediyor!
banner400

Gümüşhane Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Gümüşhane genelinde iş yeri ruhsat kontrollerine devam ediyor. Ekipler, gün boyu yaklaşık 150 iş yerinde denetim yaptı.

Denetimlerde işletmelerde bulunması zorunlu evraklar kontrol edildi. Bu kapsamda işyeri açma ve çalışma ruhsatı, ilan, reklam ve vergi levhası tasdikleri incelendi. Gıda işletmelerinde ise satışa sunulan ürünlerin tüketim tarihleri kontrol edildi ve tarihi geçen ürünler imha edildi.

Gümüşhane Belediyesi Zabıta Müdürü Murat Bal, denetimlerin aralıksız devam edeceğini ve bu süre zarfında iş yeri ruhsatı olmayan işletmelerin ruhsatlandırılacağını ifade etti. Bal şunları söyledi:

"Gümüşhane'de ne kadar ruhsatsız işyeri varsa yapmış olduğumuz bu denetimlerle tespit edeceğiz. Ruhsat almadan faaliyet gösteren işyerlerine verilen süre sonunda işyerleri açma ve çalışma ruhsatı almayan işyerleri için yasal işlem yapılacaktır. Denetimlerimizde haksız rekabet ve kazancın önüne geçmek için esnaflarımızı ruhsat almaları konusunda ve ileride herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için uyarıyoruz. Esnaflarımızın yasal prosedürlere uymalarını istiyoruz. Esnafımızın mağdur duruma düşmemeleri için zabıtanın uyarılarını dikkate almalarını bekliyoruz."

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27