banner333

banner309

Gümüşhane Bahçeşehir Koleji ile GTSO Protokol İmzaladı

Gümüşhane Bahçeşehir Koleji Genel Koordinatörü Oğuzhan Davut İslamoğlu ve Hakan Akbulut, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay’ı makamında ziyaret etti.

Gümüşhane 17.12.2019, 22:50
Gümüşhane Bahçeşehir Koleji ile GTSO Protokol İmzaladı
banner400

Gümüşhane Bahçeşehir Koleji Genel Koordinatörü Oğuzhan Davut İslamoğlu ve Hakan Akbulut, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette ayrıca Bahçeşehir Gümüşhane Kampüsü Müdürlüğü ile Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı üyelerin öğrenci olan çocuklarına özel indirimler sunan bir protokol imzalandı.


Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı üyelerin öğrenci olan çocukları için hazırlanmış özel protokol ve nazik ziyaretleri için Gümüşhane Bahçeşehir Koleji Genel Koordinatörü Oğuzhan Davut İslamoğlu ve Hakan Akbulut’a teşekkür eden GTSO Başkanı İsmail Akçay, bu dünyadaki en güzel yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu söyledi. Eğitimin gücünü fark ederek daha donanımlı, daha girişimci ve hoşgörülü bir nesil yetiştirilebileceğini belirten Başkan Akçay, ‘Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize bırakacağımız en büyük miras, onlara uluslararası alanda rekabet edecek bir eğitim vermek. Bu dünyada zarar etme ihtimali olmayan tek yatırım eğitime yapılan yatırımdır. Sizlere bir kez daha bu anlamlı protokol için teşekkür ediyor, protokolün  kurumunuza ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum’ ’ifadelerini kullandı.


Protokol kapsamında 2020-2021 eğitim-öğretim döneminde Bahçeşehir Koleji Gümüşhane Kampüsü Müdürlüğü, okuluna kayıt yaptıracak Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası mensuplarının öğrencilerine içinde bulunduğu yılın ilan edilmiş olan tavan eğitim-öğretim ücretleri üzerinden %20 ‘lik önemli bir oranda indirim uygulanacağını belirten Gümüşhane Bahçeşehir Koleji Genel Koordinatörü Oğuzhan Davut İslamoğlu,  GTSO Başkanı İsmail Akçay’a bu nazik misafirperverlikleri ve duyarlı davranışları için  teşekkür ederek, kurumlar arasında imzalamış oldukları bu protokolden önemli kazanımlar elde etmeyi beklediklerini söyledi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38