banner333

banner309

Çimen, Örnek Mahalle Projesini İnceledi

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Belediye tarafından kentte ilk kez Yeni Mahalle'de başlatılan ‘Örnek Mahalle’ proje alanında incelemelerde bulundu.

Gümüşhane 23.07.2015, 12:19 23.07.2015, 12:20
Çimen, Örnek Mahalle Projesini İnceledi
banner400
Beraberinde Fen İşleri Müdürü Serkan Öztürk, Strateji Geliştirme Müdürü Melih Çoban, Mahalle Muhtarı Yunus Çimen, mahalle sakinleri ve teknik personel ile birlikte proje alanında incelemelerde bulunan Başkan Çimen, proje kapsamındaki mimari yapılara başlayacaklarını kaydetti. 



Başkan Çimen, mahallede 5 bin metreküp duvar inşa ettiklerini ifade ederek, "Belediye olarak ilk kez Yeni Mahallemizde başlattığımız 'Örnek Mahalle' projemizin çalışmalarına devam ediyoruz. Örnek Mahalle projemizin dolgu işlemleri için yaklaşık 3 bin metreküp duvar yaptık. Duvar çalışmalarımızın ardından kazandığımız alanda sosyal tesis, Gümüşhane evi modelinde muhtar ve taziye evi yapacağız. Yine projemiz kapsamında çocuk parkı, oturma alanları, peyzaj düzenlemeleri, Yunus Emre Cami ön kısmında bulunan cami şadırvanında peyzaj düzenlemesi yapılacak. Ayrıca, mahallemizde yol ve kaldırım çalışmaları başlattık. Bu çalışmalarımız için de yaklaşık 2 bin metreküp duvar yaptık ve duvar çalışmalarımız devam ediyor. Burada TOKİ 3. Etap konutlarına çıkan ve tehlikeli olan yolu da genişletiyoruz" dedi. 



Kentteki 13 mahallede yeni düzenlemeler yaptıklarını belirten Başkan Çimen, "Yeni Mahallemizin ardından Hasanbey Mahallemizde de ikinci 'Örnek Mahalle' projemizin başlangıcını verdik. Burada duvar çalışmalarımızı tamamladık. Buraya da aynı şekilde sosyal tesis, muhtar ve taziye evi, oturma alanları ve peyzaj düzenlemeleri yapılacak. Mahallelerimizin şehrimizin aynası konumundalar. Bu nedenle yıllardır ihmal edilen mahallelerimizi daha güzel hale getireceğiz" diye konuştu. 



Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09