banner333

banner309

Aktaş'tan Külekçi'ye Ziyaret

İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, amansız hastalığa yakalanan Fevzipaşa İlkokul/Ortaokul 8. Sınıf öğrencisi Mikail Külekçi’yi ziyaret etti.

Gümüşhane 02.01.2013, 14:55
Aktaş'tan Külekçi'ye Ziyaret
banner400

         Mikail Külekçi’yi evinde ziyaret eden Aktaş, , Külekçi ile bir süre sohbet ederek, çeşitli hediyeler verdi ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

İl Milli Eğitim Müdürü Aktaş, ziyaretin sonunda Külekçi’nin sağlık durumuyla ilgili olarak ailesinden bilgi aldı.

 Aktaş, "Bizim için insan hayatı çok önemlidir. Hele Mikail gibi gencecik, pırıl pırıl, geleceğimizin teminatı gençlerimize sahip çıkmak bizim görevimizdir. Mikail’in biran önce sağlığına kavuşması bizim tek temennimiz. Tedavi sürencinde elimizden gelen yardımları sağlayacağız. Mikail’in bir an önce iyileşip, sağlıklı günlerindeki gibi tekrar okuluna kavuşacak." Dedi.

Ziyarete İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Fevzipaşa İlkokul/ Ortaokul Okul Müdürü Necmi Bayram, müdür yardımcısı ve rehber öğretmeni katıldı.

Mayıs ayından beri Ankara Hacettepe Üniversitesinde tedavi gören Mikail’i öğretmenleri’de yalnız bırakmıyor. Öğretmenler, Mikail’in ihtiyaçlarına yardımcı olmak için hastane’de de kendisini ziyaret ederek her an yanında olduklarını gösteriyorlar. 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (1)
BURHAN 11 yıl önce
Mikail kardeşimizin yanındayız.gerek dualarımızla gerek se her türlü.Allah yar ve yardımcısı olur inşaallah
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48