banner333

banner309

AGD Üniversite Komisyonuna Eğitim

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Gümüşhane Şubesi Üniversite komisyonu Milli Görüş Lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın 40 yıllık dava arkadaşı ve Milli Görüş kuruluşlarının genel merkez eğitim koordinatörü Muhittin Yıldırım’ın katılımıyla AGD Erkek Öğrenci Yurdunda üniversiteli öğrencilere ilk adım eğitimi adı altında program düzenledi.

Gümüşhane 27.10.2013, 23:36 27.10.2013, 23:37
AGD Üniversite Komisyonuna Eğitim
banner400
Eğitim programında Muhittin Yıldırım, öğrencilere “La İlahe İllallah’ın” önemine vurgu yaparak bunun bireysel ve toplumsal anlamda ne kadar elzem olduğunu,  La İlahe İllallah’ın siyasi, ekonomik ve her alanda ayrılamaz bir bütün olduğunu, onun anlamını idrak edemeden de Milli Görüşün anlaşılamayacağını anlattı.

La İlahe İllallah’ın anlamını tam manasıyla anlayan ve yaşayan kişinin AB yerine İslam Birliğini (D-8) kuracağını, faiz yerine de adil ekonomik düzenini hayata geçirebileceğini kaydeden Yıldırım, bunlara tarihten günümüze çeşitli örnekler vererek sunumunu devam ettirdi.

Üniversiteli öğrencilere Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocanın gençliğin önemi ile ilgili sözlerinden bahsedip, Milli Görüş bünyesinde yetişen gencin dört fakülteden mezun olmuş bir şuura sahip olduğunu dile getiren Yıldırım, daha sonra öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.

Program Muhittin Yıldırım’ın öğrencilere başarı ve muvaffakiyet dilemesiyle, öğrencilerin ağırlıklı olarak Müslüman ülkelerde yaşanan olaylar hakkında yönelttikleri sorular ve alınması gereken tavırların nasıl olması gerektiği şeklinde sorulan soru ve cevaplarla ve yapılan ikramlarla sona erdi.


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38