banner333

banner309

GÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Gümüşhane Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü gerçekleştirilen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Gümüşhane Üniversitesi 21.04.2022, 15:35
GÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi
banner400

21 Mayıs 2021 tarihli Resmî Gazete’de yayımlanan karar gereğince tek çatı altında birleştirilen Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nde ilk iftar yemeği Üniversitemiz Sosyal Tesislerinde verildi.

İftar yemeğinde bir konuşma gerçekleştiren Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Serhat Dağ şunları söyledi: “Öncelikle bugün burada gerçekleştirdiğimiz iftar programına katılan Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Halil İbrahim Zeybek ve Üniversite yönetimimize enstitümüzün kuruluş aşamasından itibaren desteklerinden ve iftar programımıza katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Gerek lisansüstü program sayımızın artması gerekse öğrenci sayımızdaki önemli artış sorumluluklarımızı da artırmaktadır. Enstitümüzdeki çalışmalarımızı tüm personelimizle birlikte aynı sorumluluk bilinciyle devam ettiriyoruz. Bundan dolayı sürece katkı sağlayan enstitü yönetim kurulumuz başta olmak üzere yüksek aidiyet duygusu ve özveri ile çalışmalarını sürdüren tüm akademik ve idari personelimize içtenlikle teşekkür ediyorum.”

İftar yemeğinde Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nde ilk altı aylık dönemde görevlendirilen akademik personelimiz Arş. Gör. Dr. Gülen Sönmez, Arş. Gör. Dr. Onur İzmir, Arş. Gör. Cihan Ünal, Arş. Gör. Mustafa Ceylan ve Arş. Gör. Oğuz Han Karahan’a çalışmalarından ve katkılarından dolayı teşekkür belgeleri takdim edildi.

Ramazan ayı dolayısıyla gerçekleştirilen iftar programında bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek; “Ramazan ayı, bolluk ve bereket ayıdır. Bizler de uzun bir sürenin ardından bugün burada bir arada bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bilindiği üzere Üniversitemizdeki Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimleri enstitülerini tek çatı altında birleştirdik. Bu birleşmeden sonra enstitümüz ana bilim dalı, program ve öğrenci sayısı bakımından büyük yol kat etti. Enstitülerimiz birleştirilmeden 13 doktora, 31 tezli yüksek lisans ve 4 tezsiz yüksek lisans programıyla eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdürüyordu. Birleşmeden sonraki 10 ay gibi kısa bir sürede 4 tezli yüksek lisans programı daha eklendi. Bununla birlikte 1 doktora ve 7 tezsiz yüksek lisans programının açılması için hazırlıklar tüm hızıyla devam etmektedir. Personelimiz gerçekten büyük bir sorumluluk ve özveriyle çalışmaktadır. Bundan dolayı da Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürümüz Doç. Dr. Serhat Dağ başta olmak üzere çalışmalarıyla enstitümüze katkı sağlayan tüm akademik ve idari personelimizi kutluyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11
GazetelerTümü