banner333

banner309

Sultanbeyli Gümüşhaneliler Derneği Gençliği Ağırladı.

Sultanbeyli Gümüşhaneliler Derneği Sultanbeyli Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sultanbeyli Müftülüğü tarafından organize edilen Sabah Namazı buluşmaları programlarında Sultanbeyli Abdurahmangazi İmam Hatip Ortaokulu öğrenci,veli ve öğretmenlerini sabah namazı sonrasında dernek merkezinde kahvaltıda ağırladı.

Dernek 19.01.2016, 16:15 19.01.2016, 16:16
Sultanbeyli Gümüşhaneliler Derneği Gençliği Ağırladı.
banner400
Haftada bir gün ilçenin muhtelif camilerinde sabah namazında bir araya gelen ilçe öğrencileri bu hafta Sultanbeyli ilçesinin en büyük ortaokulu olan Abdurrahmagazi İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Sultanbeyli Ulu Camii de sabah namazını  sonrası İlçe müftüsü Burhan KELEŞ ve ilçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar ÇAĞLAR cemaate hitap ederek programın önemini dile getirdiler. Camiden sonra kahvaltı için Sultanbeyli Gümüşhane İli ve İlçeleri Kültür Yardımlaşma

Derneği merkezine gidildi. Dernek de hazırlanan  ikramdan sonra dernek başkanı Abdulkerim YILDIZ tarafından katılımcılara hoşgeldiniz denilerek katılımlarına teşekkür edildi. Yemek duasını ilçe müftüsü yaptıktan sonra program sona erdi.
Programa ilçe Milli Müdürü Yaşar ÇAĞLAR,İlçe Müftüsü Burhan KELEŞ,İlçe Milli eğitim Şube Müdürü Mustafa KARA, Abdurrahmangazi İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Erkan YAVUZ  beraberinde idareci ve öğretmenleri, öğrenci velileri, Sultanbeyli'de faaliyet gösteren Gümüşhaneli dernek başkanları, GÜMÜŞ-DER Yönetim kurulu üyeleri ve sok sayıda öğrenci katıldı.


Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 02 Mayıs 2024
İmsak 03:35
Güneş 05:13
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:25
Yatsı 20:57