banner333

banner309

Sultanbeyli Gümüşhaneliler Boğaz Gezisinde Buluştu

Sultanbeyli Gümüşhaneliler Derneği (GÜMÜŞDER) tarafından hafta sonunda Sultanbeyli hemşerilerin yoğun katılımlarıyla İstanbul Boğaz Gezisi Düzenlendi.

Dernek 23.04.2018, 14:37
Sultanbeyli Gümüşhaneliler  Boğaz Gezisinde Buluştu
banner400

Sultanbeyli Gümüşhaneliler Derneği (GÜMÜŞDER) tarafından hafta sonunda Sultanbeyli hemşerilerin yoğun katılımlarıyla İstanbul Boğaz Gezisi Düzenlendi.
Üsküdar Belediyesi tarafından tahsis edilen Valide Sultan Gemisi ile yapılan Boğaz Gezisine Sultanbeyli ilçesinde faaliyet gösteren derneklerinin yönetimleri ve üyeleri ile GÜMÜŞDER Kadın ve Gençlik Kollarından yaklaşık 500-600 hemşeri katıldı.
Boğaz Gezisi Buluşmasına katılan hemşerilerine hitap eden Dernek Başkanı Abdülkerim YILDIZ “Sultanbeyli Gümüşhane Dernek yönetimi olarak her zaman hemşerilerimizin birlik ve beraberliği pekiştirmek ve tabela değil hemşerilerine hizmet sunan dernek olmak amacıyla ocak ayında Sultanbeyli ilçemizin en büyük salonunda geniş katılımlı Sultanbeyli Gümüşhaneliler Buluşması programında bir araya geldik. Şubat ayında Şehitlerimizi Anma programında şehitlerimizi yâd ettik. Mart ayında Geleceğimi ve Mesleğimi seçiyorum seminerinde gençlerimize hayatlarında hedef ve amaçlarını sunduk. Yine mart ayında Hanım hemşerilerimizi Kahvaltılı Hanımlar Buluşması düzenleyerek hemşeri kadınlarımıza sosyal hayattaki kadının yeri konusunda seminer verdik. Ayda iki defa Değerler Eğitimi sohbetlerini köy derneklerimizde yaparak köylülerimizle Sohbet Halkaları oluşturduk.” dedi
Başkan YILDIZ konuşmasında “Bugün Sultanbeyli de faaliyette bulunan derneklerimizin katılımlarıyla Hemşerilerimizi Boğaz Gezisinde bir araya getirdik. Gümüşhaneliler olarak yaşadığımız güzel İstanbul’umuzun incisi İstanbul Boğazının güzelliklerini ailelerimizle gezerek bilgi ediniyoruz. Katılan bütün hemşerilerime, Boğaz gezisinde destek veren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN’ e, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’e Üsküdar Belediye Başkan yardımcımız hemşerimiz Sedat Ayyıldız’a Geziye katılan Sultanbeyli ilçemizdeki Köylerimizin Dernek Başkanlarına Teşekkür ederim.” dedi.
Boğaz Gezisi rehber tarafından boğazın iki yakasında bulunan tarihi ve güzellikleri katılımcılara anlatılırken gezide simit ve çay ikramı da yapıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11