banner333

banner309

Torul’da Üst Yapı ve Işıklandırma Çalışmalarında Sona Gelindi

Nisan ayında başlayan alt yapı çalışmalarının ardından geçtiğimiz aylarda ihalesini gerçekleştirdiği üst yapı ve ışıklandırma çalışmalarında sona geldi.

Torul 18.01.2020, 17:01
Torul’da Üst Yapı ve Işıklandırma Çalışmalarında Sona Gelindi
banner400

Torul Belediye Başkanlığı, Nisan ayında başlayan alt yapı çalışmalarının ardından geçtiğimiz aylarda ihalesini gerçekleştirdiği üst yapı ve ışıklandırma çalışmalarında sona geldi.

İlçede Nisan ayında başlayan ve Kasım ayında sona eren alt yapı çalışmalarının ardından başlayan parke, kaldırım ve ışıklandırma çalışmalarında sona gelindi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir; “Alt yapı çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından ilçe merkezimizde parke, kaldırım ve ışıklandırma çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başladık. Alt yapı çalışmalarımızı büyük bir titizlikle tamamladık, çok şükür gelinen noktada alt yapıdan kaynaklı bozulan ve zarar gören caddelerimizi, sokaklarımızı parke çalışmalarımızın yanı sıra kaldırım ve ilçemize büyük bir renk katacak ışıklandırma çalışmalarımız ile noktalamak üzereyiz. Torul Belediyesi olarak ilçemize ve vatandaşlarımıza hizmet noktasında tüm imkanlarımızı kullanmaya devam edeceğiz. Torul’u vatandaşlarımız ile birlikte el birliği ile daha güzel, daha yaşanılabilir ve daha organize şekilde dizayn edeceğiz. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. Alt yapı ve üst yapı çalışmalarında emek veren yüklenici firmalarımıza, çalışanlarına, TEDAŞ personeline ve belediye ekiplerimize ilçe halkım adına teşekkürlerimi sunuyorum.” İfadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59