banner333

banner309

Torul Harşit Eğitim ve Kültür Derneği İlçe Protokolüyle Yemekte Buluştu

Gümüşhane Torul Eğitim ve Kültür Derneği (THEKDER) yönetim kurulu ile Torul ilçe Protokolü düzenlenen yemek programıyla bir araya geldi.

Torul 03.01.2013, 11:18
Torul Harşit Eğitim ve Kültür Derneği İlçe Protokolüyle Yemekte Buluştu
banner400

 Torul Merve Yüksek öğrenim kız öğrenci yurdunda programa Torul Kaymakamı Recai Karal, Torul Belediye Başkanı Selami Bostan, Ak Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Yavuz, MHP İlçe Başkanı Mustafa Ünlü, İlçe Müftüsü Osman Karagöz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal, Gençlik ve Spor İlçe müdürü Veli Yılmazer, Gümüşhane Eğitim Kurumları Genel Müdürü Muhammet Köleoğlu, Gümüşhane İşadamları Derneği (GİAD) Başkanı Abdullah Yavuz, İlçe Esnafları, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Yemek programında  Torul Harşit Eğim ve Kültür Derneği Genel Sekreteri Mustafa Güvercin Dernek faaliyetleri ve eğitim hizmetleri hakkında bilgi verirken daha  sonra Türkçe Olimpiyatların bazı kesitler ve Gümüşhane Özel Eğitim Kurumlarının tanıtım filmi izlendi. Programda konuşan Gümüşhane Özel Eğitim Kurumları Genel Müdürü Muhammet Köleoğlu Eğitim gönüllülerinin Türkiye ve Dünyada yapmış olduğu eğitim hizmetleri hakkında bilgi verdi. Genel Müdür Köleoğlu “Bu eğitim hizmetlerinin insanı düzelt ki dünya düzelsin felsefesiyle hareket ettiğini vurgulayarak. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize iyi bir eğitim vermek ve vatana millete faydalı insanlar olarak yetişmesi en büyük temennimizdir. dedi

Torul İlçe Kaymakamı Recai Karal ‘Günümüzde insanımızın kendine sığınacak bir liman arıyor bu hizmet müessesleri de bu limanlardan birisidir. İlçemize daha fazla hizmet talep ederek yapacağınız hizmetlerinizin devamını diliyorum’ ifadesini kullandı.

Torul Belediye Başkanı Selami Bostan ‘ İnsana yapılan yatırım yeryüzündeki en güzel yatırımdır. İlçemizdeki bu eğitim hizmetleri çok beğeniyor ve elimizden geldiğince sahip çıkmaya çalışıyoruz. Bu hizmetlere destek veren herkese teşekkür ediyorum’ diye konuştu.

Programda konuşan Torul Müftüsü Osman Karagöz ise “Bu eğitim müesseslerine birilerinin mutlaka sahip çıkması gerekmektedir. Bu birileri de biz olmak durumundayız. İnşallah buraya gelen öğrencilerimize birlik ve beraberlik içerisinde sahip çıkarak bu duyarlılığı göstermeliyiz’ dedi.

Program katılımcılara çeşitli hediyelerin takdimi ile sona erdi. 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (1)
Ramaza Tali 11 yıl önce
bu faaliyetler bir toplum hizmetidir.Yaşadığımız ve şikayet ettiğimiz meselelerden kurtulmak böylece mümkün olacaktır. Destek veren tüm büyüklerimize teşekkür ederim.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49