banner333

banner309

Torul Belediyesi’nden 5 km’lik stabilize yol

Torul ilçesinde Torul Belediye Başkanlığı tarafından yaz ayının gelmesiyle birlikte çalışmalara hız verildi.

Torul 23.06.2021, 15:05
Torul Belediyesi’nden 5 km’lik stabilize yol
banner400

İlçeye bağlı Bahçecik Mahallesi’nde yıllardan bu yana devam eden yol sorununu çözmek için bir ay önce çalışmalara başlayan Torul Belediyesi, gerçekleştirdiği program dahilinde Bahçecik Mahallesi’nin 5 km’lik yolunu düzenleyerek stabilize çalışmalarını tamamladı.

Çalışmalarla alakalı açıklamalarda bulunan Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir “Yaklaşık bir ayı aşkın süredir devam eden uğraşlarımız neticesinde Bahçecik Mahallemizde 5 km'lik yol stabilize çalışmalarımızı tamamlayarak mahalle halkımızın hizmetine sunduk. Bu süreçte büyük bir özveri ile çalışan Araçlar Amirliğimize, Fen İşleri Müdürlüğümüze ve personelimize, İl Özel İdare ekibine ve makine desteğinde bulunan Gümüşhane Belediye Başkanımız Sayın Ercan Çimen beye ilçe ve mahalle halkım adına teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

SIRADA SOĞUKSU MAHALLEMİZ VAR

Başkan Özdemir, “İnşallah sırada Soğuksu Mahallemizin yol stabilize çalışması var. Kısa süre içerisinde 'Üretken Belediyecilik' mottosuyla tüm mahallelerimize güzel hizmetler yapmaya ve ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz.” sözleriyle çalışmaların tüm mahallelerde devam edeceğini belirtti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46