banner333

banner309

Torul Belediyesi’nde “Halk Günü” Başlıyor

Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, vatandaşların görüş ve önerilerini dinlemek, sorunlarına çözüm bulmak amacıyla 'Halk Günü' uygulamasını başlatıyor.

Torul 03.07.2019, 08:42 03.07.2019, 08:43
Torul Belediyesi’nde “Halk Günü” Başlıyor
banner400

Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, vatandaşların görüş ve önerilerini dinlemek, sorunlarına çözüm bulmak amacıyla 'Halk Günü' uygulamasını başlatıyor. Başkan Özdemir, "Halk Günü" toplantıları adı altında bundan sonra her ayın ilk Salı Günü saat 13:00 ile 15:00 saatleri arasında vatandaşların talep ve önerilerini dinleyecek.

Başkan Özdemir, zamanın büyük bir kısmını ilçenin öncelikli sorunlarını çözmeye ayırdığını dile getirerek, Halk gününde vatandaşlarımızı dinlemek, dertleriyle dertlenmek, neşeleriyle neşe bulmak, istek ve taleplerini öğrenmek istediğini söyledi.

Başkan Özdemir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlerine yer verdi:

"Çalışmalarımızı verimli ve etkili bir şekilde yürütmek ve hizmet kalitemizi artırmak için plan ve programlarımızı yapıyoruz. Halk günü toplantılarımızla, vatandaşlarımız ile bir araya gelmek, sorunlarımızı planlı, sağlıklı ve hızlı bir şekilde çözebilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu uygulamayla hemşerilerimizin belediyemiz ile olan bağının daha da güçlenmesini hedefliyoruz. Vatandaşlarımız bundan sonra, her ayın ilk Salı günü belirtilen saatler arasında bizleri ziyaret edebilir,  istek ve şikayetlerini bize ileterek belediyemize büyük bir katkıda bulunmuş olacaklardır. Aynı zamanda bu buluşma tarihlerini belediyemiz sosyal medya hesaplarımızda ve belediye anons cihazlarımızla duyuracağız.” dedi.

Başkan Özdemir, ayrıca arasında gündeme dair değerlendirmelerde bulunmak, fikir alışverişi yapmak, ilçenin sorunları, çözüm önerileri ve belediyenin çalışmaları hakkında istişarede bulunmak amacıyla kamu kurum görevlileri ve esnaflar ile de bir araya geleceğini ifade etti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38