banner333

banner309

Merkez Mahallesi Cennet Dere Yolu'na yapılacak.

Torul Belediyesi tarafından projelendirilen Merkez Mahallesi Cennet Dere Yolu mevkiine yapılacak sosyal tesisler için ilk kazma, 2017 yılında vurulacak.

Torul 23.12.2016, 23:46
Merkez Mahallesi Cennet Dere Yolu'na yapılacak.
banner400

Torul Belediyesi tarafından projelendirilen Merkez Mahallesi Cennet Dere Yolu mevkiine yapılacak sosyal tesisler için ilk kazma, 2017 yılında vurulacak.

Planlanan proje kapsamında 918 metrekare alanda kamulaştırma işlemi yapılırken, hazineye ait olan 2 bin 890 metrekarelik alan ile birlikte toplamda 3 bin 809 metrekarelik yerde dolgu işlemleri tamamlandı.

Torul Belediye Başkanlığı resmi internet sayfasında yer alan açıklamada,2017 yılında inşaatına başlanacak proje ile Torul’a daha geniş sosyal alanlar kazandırmanın hedeflendiği belirtildi. Açıklamada; “İlk günden bu yana gerek siz değerli hemşerilerimizin ilgi ve alakası, gerekse de hükümetimizden aldığımız destek ile ilçemizde ki değişime ve gelişime hep birlikte daha güvenilir şekilde adım atıyoruz. Bu tür hizmetlerin ilçemize geliş noktasında İller Bankası’ndan kişi başı nüfusa göre aldığımız destek payının artabilmesi için nüfusu ilçemiz dışında olan siz değerli Torulluların ikametgah adreslerini ilçe merkezimize alması ile değişimin öncülüğünü hep birlikte gerçekleştireceğimizden hiç bir şüphemiz yoktur” denildi.

Bölgeye ‘Cennet Dere Yolu’ isminin vatandaşlar tarafından konulduğu ifade edilen açıklamada, “Halkımızın kendisine verdiği ve halk dilinde de bu şekilde bilinen bu isime layık kalabilmesi için gerekli çalışmalarımızı tamamlamak ve sizlere kazandırmak için ikametgah adreslerinizi ilçe merkezimize almanız, bizlere ve ilçeye yapılacak her hizmette sizin de katkınızın olmasını diler, saygılar sunarız” ifadelerine yer verildi.

Merkez Mahallede bulunan değirmen mevkiinden eski baraja kadar olan yerin “Cennet Dere Yolu” olarak adlandırıldığına dikkat çekilen açıklama ile birlikte animasyon çalışması da sosyal medya üzerinden paylaşıldı. Vatandaşlar sosyal medyada izledikleri proje animasyonunu beğendiklerini belirterek, “Yıllardır hayalini kurup olmasını beklediğimiz proje. Emeği geçecek olanlara şimdiden teşekkürler” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45