Gümüşhane’nin Torul ilçesi, hafta sonu son derece anlamlı ve duygu dolu bir düğün törenine ev sahipliği yaptı. Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir’in kızı Elif İrem Özdemir, hayatını Bayrak ailesinin oğlu Mesut Bayrak ile birleştirdi.

Nazan ve Evren Evrim Özdemir çiftinin kızı Elif İrem Özdemir ile Ayşe ve Tahsin Bayrak çiftinin oğlu Mesut Bayrak, Torul’da düzenlenen görkemli bir organizasyonla dünyaevine girdi. Renkli ve son derece samimi görüntülere sahne olan düğün törenine protokol üyeleri ve çok sayıda davetli katılarak genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Başkan Özdemir Bu Kez Kendi Kızının Nikahını Kıydı
Düğün merasiminin en unutulmaz ve duygusal anı ise nikah akdi sırasında yaşandı. Genç çiftin nikahını, gelinin babası olan Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir kıydı. Bugüne kadar ilçede birçok çiftin mutluluğuna vesile olan ve nikahlarını kıyan Başkan Özdemir, bu kez kendi evladının nikahını kıyarken gözyaşlarına hakim olamadı.

Genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyen Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, evlilik cüzdanını alkışlar eşliğinde kızı Elif İrem Özdemir'e takdim etti.

Siyaset ve Bürokrasi Dünyasından Yoğun Katılım
Törenin ardından bir mesaj yayımlayan Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere şahsı ve ailesi adına teşekkür etti. Başkan Özdemir, teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Kızım Elif İrem ile damadımız Mesut’un düğün törenlerinde bizleri yalnız bırakmayan AK Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı, Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Üyesi Salih Cora’ya, İl Başkanımız Mete Kaya’ya, milletvekillerimiz Musa Küçük ve Celalettin Köse’ye, Gümüşhane Belediye Başkanımız Vedat Soner Başer’e, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Bekir Kasap’a, Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanımız Muharrem Baykal’a, İYİ Parti İl Başkanımız Bayram Canlı’ya, Kelkit Belediye Başkanımız Ünal Yılmaz’a, Köse Belediye Başkanımız Turgay Kesler’e, Şiran Belediye Başkanımız Baki Kara’ya, Şalpazarı Belediye Başkanımız Refik Kurukız’a, Torul Kaymakamımız Koray Çelik’e, Kelkit Kaymakamımız Mahmut Sami Yılmaz’a, Eski Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’e, Büyük Birlik Partisi Genel Merkez Yan Kuruluşlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Üçüncü’ye teşekkür ediyorum.”

"Tüm Gönül Dostlarımıza Şükranlarımı Sunuyorum"
Açıklamasında teşkilat mensuplarını, bölge belediye başkanlarını ve ilçe sakinlerini de unutmayan Başkan Özdemir, sözlerini şöyle tamamladı:

“Gümüşhane ve Bayburt Merkez İlçe Başkanlarımıza, Torul İlçe Başkanımız İbrahim Demir ve teşkilatımıza, Kürtün İlçe Başkanımız Bekir Kumaş ve yönetimine, Köse, Kelkit ve Şiran teşkilatlarımıza ve Ülkü Ocakları Başkanlarımıza, Bahçeli, Ünlüpınar, Öbektaşı, Söğütlü, Gümüşgöze ve Özkürtün Belde Belediye Başkanlarımıza, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyelerimize, AK Parti Merkez İlçe and İl Kadın Kolları Başkanımıza, Kürtün Önceki Dönem Belediye Başkanı Enver Şen’e, Gümüşhane ve Trabzon sivil toplum örgütlerine, uzaktan yakından gelerek mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm gönül dostlarımıza ve kıymetli Torullu hemşehrilerimize ailem ve şahsım adına teşekkür ediyorum.”