banner333

banner309

Köprülü öğrencilerle buluştu

Gümüşhane futbol camiasının önemli isimlerinden Sezgin Köprülü, yapılan davet üzerine Yusuf Çiftçi İlkokulunu ziyaret etti.

Spor 28.04.2022, 08:18
Köprülü öğrencilerle buluştu
banner400

3/E sınıfı öğrencileri ile önceden planlanan spor ve futbol üzerine söyleşi için sınıf öğretmeni Sevim Küçüköner tarafından okula davet edilen Teknik Direktör Sezgin Köprülü, okul müdürü Veli Ağaç’ın da katılımlarıyla minik öğrenciler ile bir araya geldi.

Oldukça samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen sohbette öğrenciler, Teknik Direktör Sezgin Köprülü’ye merak ettikleri soruları yönelttiler.

Kendisine sorulan ve merak edilen sorulara tek tek cevap veren Sezgin Köprülü, çocuklara hitaben yaptığı konuşmada” Öncelikle davetleriyle sizlerle buluşmamıza vesile olan Sevim Küçüköner hocamıza ve ilgi alakalarıyla bizleri sıcak bir şekilde karşılayan okul müdürümüz Veli Ağaç hocama çok teşekkür ediyorum. Tüm arzum ve isteğim kendinizi her anlamda geliştirerek eğitim ve sosyal hayatınıza devam etmeniz, ülkemize ve insanlığa faydalı bir birey olabilmeniz. Bütün yaşamınız boyunca sizlere sağlık ve başarı diliyorum. Hiç kimse yaşamı boyunca doğru ve planlı bir eğitim almadan, emek vermeden hiçbir başarıyı tam olarak yakalayamıyor. Bizler bile bu yaşımızda mesleğimizle alakalı hala öğrenmeye ve kendimizi geliştirmeye devam etmek zorundayız. Sizlere tavsiyem asla okulunuzu ikinci plana atmayın, sporu elbette sevin, önemseyin ama her zaman önceliğiniz eğitiminiz olsun. Eğer sporla ilgileniyorsanız lütfen branş ayrımı yapmayın. En büyük hobiniz sporla uğraşmak olsun. İster futbol, ister basketbol isterse voleybol. Ama hayatınızın bir parçasını kesinlikle spora ayırın ve yaptığınız her şeyden zevk alın. Tabi bunların yanında derslerinizi de asla ihmal etmemeniz gerekiyor.” ifadelerinde bulundu.

Söyleyişi sonunda öğrencileri hafta sonu oynanacak olan Gümüşhanespor, Orduspor AŞ. müsabakasına davet eden Köprülü, doğum günü münasebetiyle 3/E sınıfı öğrencilerinden Ali Nafiz Tanrıkulu’na futbol topu, penye ve şort hediye edip, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekildi.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38