banner333

banner309

GÜMOFF Samsun'de Rüzgar Gibi Esti

Gümüşhane Off-Road Kulübü, sezonun ikinci yarışında Samsun’da 3 kupa daha kazanarak kupa sayısını 68’e yükseltti.

Spor 23.05.2024, 11:26
GÜMOFF Samsun'de Rüzgar Gibi Esti
banner400

Gümüşhane Off-Road Kulübü Samsun'da Rüzgar Gibi Esti!

Gümüşhane Off-Road Kulübü (GÜMOFF), sezonun ikinci yarışında Samsun'da 3 kupa daha kazanarak kupa sayısını 68'e yükseltti. Bu başarıyla GÜMOFF, camiada Gümüşhane'nin adını altın harflerle yazdırmaya devam ediyor.

2010 yılında kurulan ve 2019 yılından itibaren yarışlara katılmaya başlayan GÜMOFF, katıldığı her yarıştan kupa ile dönerek büyük bir başarıya imza atıyor. Samsun'da da bu geleneği bozmayan GÜMOFF pilotları, 1 birincilik ve 2 ikincilik kupası elde ederek şehrimizi gururlandırdı.

Samsun Arama Kurtarma Off-Road Kulübünün İlkadım'da düzenlediği 1. Geleneksel Samsun Offroad festivaline 4 araçla katılan GÜMOFF pilotları, zorlu parkurlarda kıyasıya mücadele etti. Maalesef teknik arıza nedeniyle bir araç yarış dışı kaldı. Fakat geri kalan üç araç, parkuru başarıyla tamamlayarak kupayı Gümüşhane'ye getirdi.

S1 kategorisinde Alper Akçay ve copilotu Şenol Kazancı birincilik, aynı kategoride Samet Şahin ve copilotu Ömer Uçar ikincilik ve S2 kategorisinde Recep Şahin ve copilotu Habip Yılmaz ikincilik elde etti.

GÜMOFF Başkanı Recep Şahin, sezonun ilk yarışında Ordu'da da 2 kupa kazandıklarını hatırlatarak, "Samsun'da da 3 kupa daha kazanarak toplamda kupa sayımızı 68'e yükselttik. Offroad camiasında Gümüşhane artık marka bir şehir oldu. Haziran ayında Gümüşhane'de ikincisini yapacağımız offroad festivalimizde de Türkiye'nin dört bir yanından pilotlarımızı konuk edeceğiz." dedi.

Şahin, bu başarının arkasındaki gücü ise ekip ruhu olarak açıkladı: "En küçüğünden en büyüğüne bir aile gibi olan her bir GÜMOFF üyesinin emeği ve katkısı bu başarıda var. Bizim başarımızın sırrı ve en büyük gücü birlikteliğimiz. Ekip ruhuyla mücadele ederek kupaları kazanmaya, şehrimizin adını altın harflerle tarihe yazdırmaya devam edeceğiz."dedi

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27