banner333

banner309

Yeniçeri: Halkın Adamı Olmak İçin Sizlerin Karşısındayım

Geri sayımın başladığı 30 Mart yerel seçimleri için çalışmalarını aralıksız sürdüren MHP Şiran belediye başkan adayı Ömer Yeniçeri, ilçemiz vatandaşlarından tam destek alıyor.

Şiran 27.03.2014, 17:51 27.03.2014, 18:06
Yeniçeri: Halkın Adamı Olmak  İçin Sizlerin Karşısındayım
banner400
 

            Geri sayımın başladığı 30 Mart yerel seçimleri için çalışmalarını aralıksız sürdüren MHP Şiran belediye başkan adayı Ömer Yeniçeri, ilçemiz vatandaşlarından tam destek alıyor.

            Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şiran Belediye Başkan adayı Ömer Yeniçeri'ye her geçen gün vatandaşların desteği artıyor. Gittiği her ortam da sıcak bir ilgi gören MHP adayı Yeniçeri, Şiranlıların teveccühüyle karşılaşıyor.MHP Şiran ilçe başkanı Güven Kapucu, Yönetim Kurulu üyeleri ve belediye meclis üyesi adaylarıyla tam bir birlik ve beraberlik tablosu sergileyen teşkilata, 21. Dönem Gümüşhane MHP Millet Vekili Bedri  Yaşar'da destek veriyor.

            Ziyarette bulunduğu her ortam da oldukça kalabalık ve coşkulu bir grubun karşıladığı MHP belediye başkan adayı Ömer Yeniçeri konuşmaların da ''Her geçen gün artan desteğin gözle görülür büyüklükte bir tablo çizdiğini ve bu durumun kendisini son derece mutlu ederken diğer adayları da rahatsız ettiğini dile getirerek; Halkımız artık gerçekleri görüyor. Vatandaşlar 30 Mart yerel seçimlerinin bir yerel seçimden öte İlçemiz için birlik ve beraberlik seçimi olduğunun farkın da. Diğer siyasi partiler de vatandaşlarımıza boş vaatler vererek seçim kazanılmayacağının farkın da. Biz, kimseye icra edilmeyecek vaatler vermiyoruz. Yerine getiremeyeceğimiz hiçbir iş için taahhütte bulunmuyoruz.

            Seçimi kazanmanın değil, ilçemizin kazanmasının önemli olduğunu kaydeden Yeniçeri, “Bu seçimde eksen kayması olmamalı. Güçlü bir yerde bir araya gelmeliyiz. Değişim yaşatmamız, farklılık yaratmamız gerek. Doğru ve projelerinin uygulanabilirliğine inandığınız isime destek vermeniz en öncelikli ricamdır. Oy işi gönül işidir gönüllerinize girebilmişsek bu bizim en büyük mutluluğumuzdur. Hiçbir zaman ayrıştırma ve ötekileştirmeden yana olmadık. 30 Mart günü bana oy verecek vatandaşı da, oy vermeyecek olan vatandaşı da kucaklayacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü bizim işimiz Şiran, gücümüz Şiran. İlçemizi tercih edilebilir, kaliteli bir kent yapmak amacıyla çıktığımız bu yola gelin, hep birlikte adım atıp birlik beraberlik içerisin de yaşayalım. Şiran'ın yaşam kalitesini yükseltelim.”

            Rant odaklarının değil, halkın adamı olmak için sizlerin karşısındayız diyen Ömer Yeniçeri; “Biz o koltukların peşinde değiliz, makam odalarından çıkmayan, kapalı kapılar ardın da Şiranlılardan uzak bir yönetim anlayışını benimseyen yöneticilerden değiliz. İstişare bizim temel prensibimiz. İstişareler sonucun da Halk neyi talep ediyorsa onu yapmak için var olacağız. Vatandaşlar sorunu için belediyeye gelmeyecek, belediye halkın sorunlarını yerinde tespit edecek ve çözüm bulacak” dedi. 




Kaynak: Şiran Gündem Gazetesi
Yorumlar (5)
cemmat 10 yıl önce
hoca efendi din işerini bırakıp siyasete girmişssin ama şiran senin gibi imamları çok gördü doydu camıde yardımı sen toplarsın bizler veririz para almasan caminin kapısından gecmezsın bilgisayar basında vakıt gecırecegıne git iki insana allahın kelamını öğret yavuz parayı nerden alıp yapacaksa ömerde ordan alacak sanki boya fabrikasından geliyor paralar bizim paralarımız vergiyede camıyede yeter sen rahat ol
imam 10 yıl önce
cebindemii yapcakk oo projelerii nedenn kaynagını acıklamıyoo yavuzz altıparmak projelerı ve kaynagını acıkladdıı yoksaa her haftaa camıdenb bagıs mı toplucaksınız
Şiranlı 10 yıl önce
Şiranın geriye gitmesini engellemek için yapılması gereken tek ve son umut Ömer Yeniçeri dir Şiran için bende varım diyen herkese yetecek yerimiz var!! Allah yar ve yardımcın olsun Başkanım..
imam 10 yıl önce
yavuzz beyy iktidar dakıleree guvenıooo yaa sızzz mhp dekı kımm özyan yenıceri siran ın vekılıymıss ne yardımıı olduu ne yaptıı sızzz anca toplarsınız
hasan 10 yıl önce
yavuz beyin kaynak açıklaması hiç tatminkar değildi zaten ıyum rengide ondan değişti her projeye istanbuldan ismini veremeyeceğim bir belediye finans oluyor ne demek
2
az bulutlu
Namaz Vakti 04 Mayıs 2024
İmsak 03:31
Güneş 05:10
Öğle 12:24
İkindi 16:15
Akşam 19:27
Yatsı 21:00