banner333

banner309

Şiran Kaymakamı Köy Gezilerine Başladı.

Şiran Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar köy gezilerine başladı.

Şiran 12.04.2018, 22:18
Şiran Kaymakamı Köy Gezilerine Başladı.
banner400

Şiran Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar köylerin sorunlarını tespit etmek ve köylere yapılacak hizmetleri yerinde incelemek amacı ile köy gezilerine başladı.
Köy gezilerinde Kaymakam Baycar’a İlçe Jandarma Komutanı Emre Çapan, Yazı İşleri Müdürü Aslan Can, İlçe Özel İdare Müdürü Serdal Çetinkaya, S.Y.D.Vakfı Müdürü Kürşad Dağdelen, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdür Vekili Kurtuluş Halep, İlçe Sağlık Müdürü Dr.Hasan Veysel Keskin, İl Genel Meclisi Üyesi Hüsamettin Şahin ve İlçe Müftüsü Ali İşbakan eşlik etti.
Köy gezileri kapsamında Kaymakam Baycarve beraberindeki heyet ilk olarak Pelitli Köyünü ziyaret etti. Gezi sırasında Pelitli Köyüne yapılacak olan yeni köy yolu ve mesire alanının yeri incelendi. Pelitli Köyünden sonra Kaymakam Baycar ve beraberindekiler Baş Köy ve Seydi Baba Köyünü ziyaret ettiler ve bu köylerde vatandaşların sorunlarını dinlediler. Ayrıca Kaymakam Baycar Seydi Baba Köyüne yapılacak olan Mesire alanın yerini inceledi. Seydi Baba köyünden sonra Kaymakam Baycar ve beraberindeki heyet Ericek, Çavlan ve İnözü Köylerini ziyaret etti. Ziyarette vatandaşların sorunlarını dinleyen Kaymakam Baycar, Çavlan ve İnözü köylerine yapılacak olan Mesire alanlarının yerlerini de inceledi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46