banner333

banner309

Şiran Dursun Keleş Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, mezunları ile buluştu.

Gümüşhane Üniversitesi Şiran Dursun Keleş Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Mezunlarla İletişim Koordinatörlüğü iş birliğinde "Mezunlarımız ile Buluşuyoruz" söyleşi etkinliği düzenlendi.

Şiran 17.10.2023, 16:45
Şiran Dursun Keleş Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, mezunları ile buluştu.
banner400

Gümüşhane Üniversitesi Şiran Dursun Keleş Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Mezunlarla İletişim Koordinatörlüğü iş birliğinde "Mezunlarımız ile Buluşuyoruz" söyleşi etkinliği düzenlendi.

Etkinlik kapsamında, Diyaliz Programı ilk mezunlarından Ufuk Çil, Bedia Ovaçin, Berivan Çevirel, Bahar Gözütok çevrim içi etkinlik ile Diyaliz Programı öğrencileri ile bir araya geldi. Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik programının ilk mezunlarından Deniz Can Özel, Sinem Gülap, Yağmur Aygün, Sadık Şahin ve Onur Bülbül yüz yüze olarak Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik öğrencileri ile buluştu.

Söyleşide, mezun öğrenciler Şiran'daki eğitim ve yaşam süreçleri, KPSS ile atanma deneyimi, kamudaki iş hayatı serüveni ile özel sektördeki iş hayatı hakkında bilgiler verdiler.

Moderatörlüğünü Şiran Dursun Keleş Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Fevziye Bekar ve Öğr. Gör. Ömer Faruk Başyiğit'in yaptığı etkinliğe; Şiran Dursun Keleş Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Hatice Demirağ da katıldı. Demirağ, öğrencilere beklentileri ve başarılı olmanın önemli unsurları hakkında bilgi verdi.

Söyleşi sonunda, Okul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Hatice Demirağ'ın mezun öğrencilere katılımlarından dolayı teşekkür belgesi ve hediyelerini iletmesinin ardından etkinlik sona erdi.

Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, gerçekleştirilen etkinlik hakkında şunları söyledi:

"Bu etkinlik, sadece geçmişle gelecek arasında bir köprü kurmakla kalmadı, aynı zamanda bir aile olma duygusunu da pekiştirdi. Diyaloglarımızın, bilgilerin ve deneyimlerin bu tür etkinliklerle daha da artmasını diliyor ve gelecekte de mezunlarımızın üniversitemizle olan bağlarının güçlenerek devam etmesini arzuluyoruz. Mezunlarımızın başarıları ve yol göstericiliği, üniversitemizin değerlerini ve başarılarını yansıtacak şekilde sürdüğü sürece, bu aile her geçen gün büyüyerek daha da güçlenecektir. Bu vesileyle, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenleri kutluyor, katılan tüm mezunlarımıza ve öğrencilerimize de gelecek başarı dolu günler diliyorum."

Etkinliğe katılan mezun öğrenciler, etkinliğin kendileri için oldukça faydalı olduğunu belirterek, böyle etkinliklerin daha sık düzenlenmesini dilediler.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49