banner333

banner309

Sıla Özlem Seyahat’ten Açıklama

Gümüşhane Şiran firması Sıla Özlem Seyahat yönetim Kurulu başkanı Alparslan Ekiz son günlerde oluşan bilgi kirliliği ve asılsız haberlere dair basın açıklaması yaptı.

Şiran 02.06.2021, 11:24
Sıla Özlem Seyahat’ten Açıklama
banner400

BİLGİLENDİRME 
29.05.2021 tarihinde 29 AU 629 plaka sayılı aracımız talihsiz bir kaza yaşamış olup bu kaza sebebiyle ulusal ve yerel basında bir çok asılsız haber yapılmıştır. Ancak meydana gelen kazada asılsız haberlerde belirtildiği üzere yolcularımızda herhangi bir yaralanma veya vefat durumu gerçekleşmemiştir. Çok şükür..
Ulusal ve yerel basında yapılan bu haberlere itibar etmeyiniz . Meydana gelen talihsiz kaza sebebiyle yanlızca araç şöförümüz Feyyaz Özel tedbir amaçlı olarak bir gece hastanede müşade altında kalmış olup ertesi gün taburcu edilmiştir şu anda durumu gayet iyidir basında çıkan meydana gelmiş olan kazada yaralanmaların olduğuna dair belirtilen haberlere itibar edilmemesini firma sahibi olarak belirtiyorum. 
.Sıla Özlem Seyahat ailesi olarak yolcularımızda ve çalışanlarımızda herhangi bir sağlık sorunu bulunmamaktadır. Yolcularımızın tamamı seyehatlerini tamamlamış ve evlerine ulaşmıştır.
Sıla Özlem Seyahat Ailesi olarak tüm yolcularımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bu süreçte bize ulaşan tüm sevenlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.
Firmamız adına asılsız haber yaparak kamuoyunu hataya sürükleyen heyecan ve endişe yaratan kişi yada kuruluşlar umarım kaza yapmazlar. Saygılarımızla
*SILA ÖZLEM SEYAHAT AILESI ADINA 
Alparslan EKİZ
*

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59