banner333

banner309

Küçük İlçenin Kocaman Yürekleri

Şiran Atatürk Ortaokulu Yıldız Erkekler Voleybol takımı, Türkiye yarı finallerini grup ikincisi olarak tamamladı.

Şiran 03.03.2022, 07:00
Küçük İlçenin Kocaman Yürekleri
banner400

Şiran Atatürk Ortaokulu Yıldız Erkekler Voleybol takımı, Türkiye yarı finallerini grup ikincisi olarak tamamladı.

Okul sporları kapsamında Gümüşhane’yi temsilen 17-20 Şubat tarihleri arasında Gümüşhane’de yapılan Türkiye yarı finallerinde mücadele gösteren Şiran Atatürk Ortaokulu Yıldız Erkekler Voleybol Takımı, grubunda bulunun İstanbul, Gaziantep ve Trabzon ile yaptığı maçlar sonucunda İstanbul’a 3-0 yenilmiş, Gaziantep ve Trabzon’u ise 3-0 yenmiştir.

Grup ikincisi olarak çapraz eleme maçlarında ise diğer grubun birincisi olan Ankara TED koleji ile yaptığı karşılaşmadan ise 3-1 yenik ayrılmıştır.

Okul Müdürü Sefa Türkmen,  okulumuzu, ilçemizi ve ilimizi en iyi şekilde sahiplenen ve mücadele azmini asla kaybetmeyen okul takımının, Mustafa Cansız antrenörlüğünde harika işler başardığını, takımımızın Türkiye’nin ilk 16 takımı arasında yer aldığını belirtti.

Spor aktivitelerinin evlatlarımızın kişisel gelişimi açısından çok önemli bir etkiye sahip olduğunu ve aidiyet duygusunun gelişimine önemli ölçüde katkı sağladığını belirten Türkmen, Gümüşhane tarihinde ilk defa bu kadar finallere yaklaşan bir takım olduğunu ve bununla büyük gurur duyduklarını dile getirdi.

Ayrıca desteklerinden dolayı başta Şiran İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olmak üzere, maddi ve manevi desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Şiran Belediye Başkanımız Mutlu Özel’e ise sonsuz teşekkürlerini belirtti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48