banner333

banner309

GÜSİAD’ın Şiran Çıkarması

Gümüşhane Sanayici İş Adamları Derneği (GÜSİAD) Genel Başkanı Yüksel Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri Şiran’da bir dizi ziyarette bulundu.

Şiran 10.08.2021, 08:18
GÜSİAD’ın Şiran Çıkarması
banner400

Gümüşhane Sanayici İş Adamları Derneği (GÜSİAD) Genel Başkanı Yüksel Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri Şiran’da bir dizi ziyarette bulundu.

GÜSİAD Genel Başkanı Yüksel Yalçın ve yönetim kurulu üyelerinin ilk durağı Şiran Belediye Başkanı Mutlu Özel oldu. Özel’e misafirperverliği için teşekkür eden Yalçın;” Şiran Belediyesinde enerji yönetim ofisi kurulması, Şiran’ın enerji ihtiyaçlarının tespiti ve bunların yenilenebilir enerji kaynaklarından karşılanması konusunda ki teknik ve mühendislik çalışmalarına destek verebiliriz. İş yerlerinde okullarda bilgilendirme programları yapılması enerji, iklim ve çevre konusunda politikaların oluşturulması 2025 ve 2030 enerji projeksiyonun oluşturulması konularında görüş alışverişlerinde bulunduğumuz verimli bir görüşme oldu. Bu konuda Şiran Belediyesine gereken her türlü desteği verebiliriz. Bu konuda daha ileri düzey teknik çalışma yapmak için belediyede enerji konularından yetkili arkadaşlarla bir çalışma grubu oluşturulabiliriz” dedi.

GÜSİAD Heyetinin ikinci durağı ise yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiren Şiran Ala kilimi marka yapan Şiran Halk Eğitim Müdürlüğü oldu. Şiran Halk Eğitim Müdürü Zahit Kaya tarafından karşılanıp bilgi alan GÜSİAD heyeti adına teşekkür eden Genel Başkan Yüksel Yalçın; ”Şiran Halk Eğitim Müdürlüğü’nün başarılı çalışlarını takip ediyorum. İlimizin tanıtımına katma değer katıyor. Verdiği eğitimlerle, sertifikalarla hemşerilerimize güzel katkılar sağlıyor. Özellikle Şiran Ala Kilimin marka yapılıp ön plana çıkarılması ve Filiz Sarı hocamızın rölyef çalışmaları çok kıymetli çalışmalardır. Zahit Kaya müdürümüz nezdinde tüm Şiran Halk Eğitim Müdürlüğü çalışanlarını tebrik ediyorum” dedi. Şiran Halk Eğitim Müdürlüğü Rölyef eğitimcisi Filiz Sarı ve Halk Eğitim Müdürü Zahit Kaya, Yüksel Yalçın’a Rölyef Atatürk tablosu hediye etti.

Son olarak MÜSİAD Gümüşhane Şube Başkanı ve Sultan Pestil Yönetim Kurulu Başkanı Baki Kara’yı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi alan GÜSİAD heyeti, Köse’ye hareket etti. Şiran ziyaretine GÜSİAD Genel Başkanı Yüksel Yalçın’ın yanı sıra, GÜSİAD Onursal Başkanı Prof. Dr. Kenan Aydın, GÜSİAD Yönetim Kurulu üyeleri Av. Yunus Akçay, Tuna Coşkun ve GÜSİAD Üyesi Necati Kaya eşlik etti

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38