banner333

banner309

Erkek Ayakkabı Modelleri

Ülkemizde genellikle erkeklerin çok fazla moda takip ettiği söylenemez ama yeni nesiller görünümüne oldukça önem vermeye başladı.

Moda 26.07.2020, 10:13
Erkek Ayakkabı Modelleri
banner400

Bir iş görüşmesi, bir davet ya da buluşma bir insanla etkileşime girdiğiniz de il adım da en önemli şey ilk görünümdür sizi tanımayan insanlar ilk önce sizi görünümünüzden incelemeye başlarlar. Bunun artık daha farkında olan erkekler stillerine son dokunuşunu güzel ayakkabılarla yapmaya başladı. Tarz ve farklı ayakkabılar güzel çoraplarla kombin edildiğinde çok fazla dikkat çekiyor. Erkek ayakkabı modelleri özellikle ten renginize uyumlu renklerde ayakkabılar seçmelisiniz.

En Çok Tercih Edilen Ayakkabı Modelleri

Erkekler genellikle günlük kullanıma uygun sneakerları tercih ederler daha fazla iş kıyafeti olanlar ise klasik ya da loafer tercihinde bulunuyorlar ama her zaman sandalet seçeneğini unutuyorlar sadece yazın giyilebilmesi belki de onları uzak tutuyor fakat sandalet giyen erkekler her zaman daha tarz gözükür. Kısa şortların altına güzel bir çorapla kombinlenmiş bir sandalet ten daha iyi gözken bir takım yoktur. En tarz erkek ayakkabı modelleri için https://www.bambistore.com.tr/erkek sitemizi gezebilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45