banner333

banner309

Çoruh Edaş Personellerine Yangın Söndürme Eğitimi Verildi.

Çoruh EDAŞ Şirket Müdürlüğü personeline olası bir yangın sırasında neler yapılması gerektiği konusunda itfaiye ekipleri tarafından hem teorik, hem de pratik eğitim verildi.

İş Dünyası 10.12.2014, 08:16 10.12.2014, 08:26
Çoruh Edaş Personellerine Yangın Söndürme Eğitimi Verildi.
banner400

İş sağlığı ve güvenliği konularına büyük önem veren Çoruh EDAŞ, olası bir kazaya karşın iş güvenliği prensiplerine uygun çalışma düzeni kurarak, ‘Acil Durum Eylem Planı’ çerçevesinde çalışanlarına yangın eğitimi verdi.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’ndan gelen İtfaiye Eğitim Amiri Emin UZUN tarafından verilen eğitimde, çıkması muhtemel bir yangın esnasında neler yapılması gerektiği önce teorik olarak detaylarıyla anlatıldı. Çoruh EDAŞ İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Adil CÖMCÜ tarafından organize edilen eğitim çalışması sırasında, EDAŞ personeline yangına müdahale, yangından korunma ve zarar görmeden iş yerinin en kısa sürede nasıl boşaltılacağı konusunda bilgiler aktarıldı.
Pratik eğitimin ardından yanığın söndürme konusunda uygulamalı eğitime geçildi. Kurum bahçesinde yapılan pratik eğitim çalışmasında ise katılımcılar, çıkan bir yangına nasıl müdahale edileceğini uygulayarak öğrendiler. İtfaiye görevlileri tarafından kontrollü olarak yakılan ateş, daha sonra başarı ile söndürüldü. Çoruh EDAŞ personeline bu türdeki eğitimlerin, İş sağlığı ve Güvenliği çerçevesinde verilmesine önümüzdeki süreçte de devam edileceği bildirildi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 03:38
Güneş 05:15
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:23
Yatsı 20:54