Bulgarca Çeviri

Hint Avrupa dil ailesine mensup olan Bulgarca Bulgaristan’ın resmi dilidir. Kiril alfabesi kullanılarak yazılan dil ülkenin sınır komşumuz olması nedeniyle ilgi görür.

Güncel 28.01.2022, 00:34 28.01.2022, 08:51
Bulgarca Çeviri

Hint Avrupa dil ailesine mensup olan Bulgarca Bulgaristan’ın resmi dilidir. Kiril alfabesi kullanılarak yazılan dil ülkenin sınır komşumuz olması nedeniyle ilgi görür. Bu nedenle Türkçe Bulgarca çeviri hizmetlerine talep fazladır. Özellikle sağlık alanında daha fazla talep edilen tercüme desteği diğer alanlar için de verilir. Her bir çeviri ana dil kalitesinde yapılır. Çalışma prensibinin müşteri memnuniyeti üzerine kurulu olması sayesinde tüm çevirilerde kusursuz sonuçlar elde edilir. Kaynak dil ya da hedef dil fark etmeksizin bütün tercümelerde kalitenin yüksek olmasına ekstra özen gösterilir. İşe bir adım önce başlamak için tercüme bürosu bünyesinde işini bilen, eğitimli ve deneyimli tercümanlar görev alır. Çevirmenlerin farklı alanlarda uzmanlıklarının olması sayesinde her konu için tercüme desteği verilebilir. Bu alanlar fiyatlandırma üzerinde de etkilidir. Ekonomik fiyat politikası benimsenmiş olup tüm fiyatlar çevirinin özelliklerine göre belirlenir. Net fiyatları öğrenebilmek için çeviriye konu olan belgenin tercüme bürosuna elden ya da online kanallar üzerinden gönderilmesi gerekir. Fiyat teklifi talepleri kısa süre içerisinde çözüme kavuşturulacaktır.

Bulgarca Türkçe Çeviri

Otuz harften oluşan Bulgarca alfabesinde C harfi yer almaz ve kendine özgü bir okunuşu vardır. Dolayısıyla Bulgarca Türkçe çeviri yapacak olan kişilerin bu gibi teknik detaylara hakim olması önemlidir. Konuşma ve yazma dili olarak Rusçaya benzeyen Bulgarca Balkan Yarımadası, Türkiye ve Yunanistan gibi ülkelerde alternatif dil olarak kullanılır. Bu nedenle çeviri desteğine sıklıkla gerek duyulur. Bütün çevirilerde müşteri beklentileri dinlenir ve çeviri planlaması ona göre yapılır. Böylece tercüme tamamlandığında memnuniyet her zaman fazla olacaktır. Tercümelerin zamanında teslim edilmesine ekstra önem verilir. Her bir çeviri ekip çalışması olarak yürütülür ve birkaç kontrolden geçtikten sonra kullanıcıya gönderilir.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 03:38
Güneş 05:15
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:23
Yatsı 20:54