banner333

banner309

Cebeci’nin Söylemi CHP’yi Bağlamaz

CHP Gümüşhane İl Başkanı Ağaç Tirebolu CHP Meclis Üyesi Cebeci’yi Eleştirdi

Kürtün 30.05.2022, 12:48
Cebeci’nin Söylemi CHP’yi Bağlamaz
banner400

Giresun İl Genel Meclis Üyesi Ömer Cebeci’nin Giresun’da yerel bir gazeteye yaptığı açıklamaya göre beş köyün muhtarı Cebeci’yi ziyaret etmiş, Giresun’a bağlanmak için taleplerini iletmişler.  Cumhuriyet Halk Partisi Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç Cebeci’nin açıklamalarını gazetemize değerlendirdi. Başkan Ağaç, “Tirebolu’nun CHP’li Meclis Üyesi Ömer Cebeci’nin tavrı kendisi ile alakalı bizim partimizi bağlamaz. Bizler Gümüşhane’nin bırak bir köyünü bir tane çivisini, bir karış toprağını bile kimseye vermeyiz. İktidar olduğumuzda ise Şalpazarı’na verilenleri bölgeleri ise geri alacağız” dedi.

Gümüşhane'nin Kürtün ilçesine bağlı Sapmaz, Yukarı Karadere, Aktaş, Beytarla ve Tilkicel köy muhtarlarının CHP Giresun İl Genel Meclis Üyesi Ömer Cebeci aracılığıyla Giresun’a bağlanma taleplerini duyurdular.  Gümüşhane'nin Kürtün ilçesi sınırlarında yer alan Üçtaş ve Günyüzü köyü sakinlerinin, köylerini Giresun'un Doğankent ilçesine bağlamak istemeleri macerasının ardından yine Kürtün’e bağlı Sapmaz, Yukarı Karadere, Aktaş, Beytarla ve Tilkicel köylerinin de Giresun’a bağlanmak için girişimde oldukları öğrenildi. Bilindiği üzere Kürtün ilçesi sınırlarında yer alan Üçtaş ve Günyüzü köyü sakinlerinin, köyleri Giresun'un Doğankent ilçesine bağlanma macerası sonuçsuz kalmıştı. Yine Kürtün ilçesine bağlı Sapmaz, Yukarı Karadere, Aktaş, Beytarla ve Tilkicel köy muhtarlarının CHP Giresun İl Genel Meclis Üyesi Ömer Cebeci aracılığıyla Giresun’a bağlanma taleplerini duyurdular.   Giresun İl Genel Meclis Üyesi Ömer Cebeci’nin Giresun’da yerel bir gazeteye yaptığı açıklamaya göre beş köyün muhtarı Cebeci’yi ziyaret etmiş, Giresun’a bağlanmak için taleplerini iletmişler. Cebeci’nin açıklamalarını ise CHP Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç gazetemize değerlendirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç,  Yukarı Karadere, Aktaş, Beytarla ve Tilkicel köy muhtarlarının CHP Giresun İl Genel Meclis Üyesi Ömer Cebeci’yi ziyaret ettiklerini ve Cebeci’nin yapılan ziyaretten sonra bir açıklama yaptığını bildiğini belirtti.

‘KÜRTÜN HALKININ BİR İSTEĞİ VE TALEBİ VARSA İKTİDARA BAŞVURMALIDIR’

Başkan Ağaç, “Ne bizim politikamıza uygun ne bizim genel merkezimizin görüşüne uygun ne de Giresun il başkanlığına uygun bir durum değildir. Ömer Cebeci’nin yaptığı şahsi bir şeydir. Bu durumu yaptığı bizi bağlamaz. CHP’ye yansıtılamaz.  Kürtün halkının bir isteği ve talebi varsa, ilk olarak iktidar cephesine başvurması gerekiyor. Ancak buna rağmen CHP’den bir beklentileri varsa gerekli görüşmeleri Cumhuriyet Halk Partisi Gümüşhane İl Başkanlığına gelerek yapmaları gerekiyor” diye konuştu.

‘BIRAK BİR KÖYÜ BİR TANE ÇİVİSİNİ, BİR KARIŞ TOPRAĞINI BİLE KİMSEYE VERMEYİZ’

CHP İl Başkanlığına yapılan müracaatlar dışında kalan söylentileri veya durumu kabul etmediklerini belirten Başkan Ağaç, “Cebeci’nin tavrı kendisi ile alakalı bizim partimizi bağlamaz. Kendini bağlar yani herkes kendi işine baksın. Herkes işine baksın Gümüşhane sahipsiz değildir. Bizler Gümüşhane’nin bırak bir köyünü bir tane çivisini bir karış toprağını bile kimseye vermeyiz. İktidar olduğumuzda ise Şalpazarı’na verilenleri de geri alacağız. Kendisi ile herhangi bir görüşmemiz olmadı” dedi.

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11