banner333

banner309

Kelkit'te AK Parti'ye İl Müracaat Kaya’dan

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesi Belediye Başkanlığı için AK Parti’ye ilk müracaat eden Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Çetin Kaya oldu.

Kelkit 23.10.2013, 18:31 23.10.2013, 18:32
Kelkit'te AK Parti'ye İl Müracaat Kaya’dan
banner400
Müracaatını İlçe Başkanı Ahmet Güler’e yapan Kaya’ya bu sırada kendisini destekleyenler ve bazı teşkilat üyeleri katıldı.

Kaya burada yaptığı konuşmada yepyeni bir Kelkit için 'biz de varız' dediklerini belirterek, “Aslında bugün yaşanan bu buluşma, aynı havayı soluyan, aynı yolda yürüyen, aynı sudan  içen, aynı davaya inanan ve 'Kelkit için biz varız' diyenlerin buluşmasıdır. Bu ilçede yaşayan, her bireyin bu ilçede mutlaka bir hikâyesi vardır. Ve bu coğrafyada hikâyesi olan herkesin de yine bu şirin ilçe için hayal kurma hakkı vardır. Söz söyleme hakkı vardır. Ve en önemlisi bir şeyler yapabilme hakkı vardır. İşte bu buluşma bu felsefeyi paylaşan, 'Biz Olabiliyorsak Biz Varız' diyenlerin buluşmasıdır. Biz varız ve buradayız. Bugün ve bu an itibariyle sizin ve değerli büyüklerimin huzurlarında AK Parti Kelkit  Belediye Başkanlığı Aday Adaylığımı, memleketimiz ve halkımız için hayırlar getirmesi dileğiyle açıklıyorum.” dedi.

İlçe Başkanı Ahmet Güler ise Belediye Başkan aday adaylığı için müracaatta bulunan Kelkit Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Çetin Kaya’ya hayırlı olsun dileklerini sunarak,  “Yaşadığımız bölgenin daha yaşanabilir hale gelmesi için samimi duygularla göreve talip olan tüm aday adaylarımızın ilçe için ellerini taşın altına koymaktan çekinmeyeceklerini biliyoruz. Belediye başkanlığı için ilk müracaatta bulunan Çetin Kaya arkadaşımızı medeni cesaretinden ötürü kutluyorum. Allah ilçemiz için hayırlı olanı nasip etsin.” ifadelerini kullandı.




Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (1)
kenan kılıç 10 yıl önce
allah dogruyolundan ayırmasın hz ömer adaleti versin
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38