banner333

banner309

Kelkitliler'e Kentsel Dönüşüm Müjdesi

Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas, Kelkit halkına kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Kelkit 04.03.2020, 10:10
Kelkitliler'e Kentsel Dönüşüm Müjdesi
banner400

Kelkit Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada;

Yıllardır kronikleşen, 2013 yılından beri çözüme kavuşturulamayan, kangren halini alan Küçük Cami Mahallesi Kentsel Dönüşüm sorununu çözüme kavuşturuyoruz. Tabiri caizse elimizi taşın altına koyuyor, Kelkit’imizin sorunlarına kalıcı çözümler üretiyoruz. Sorunları ötelemek yerine üzerine kararlılıkla giderek şehrimize layıkıyla hizmet etmek için çaba gösteriyoruz.

Milletvekillerimiz Hacı Osman Akgül, Cihan Pektaş ve Ak Parti İlçe Başkanımız Sadi Tüysüz ile birlikte, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum ile de görüşerek nihayet Kelkit için devrim niteliğindeki bu projeye Bismillah diyerek başlıyoruz.

Kentsel dönüşümle birlikte burası sosyal donatı, ticaret merkezi, park gibi yaşam alanlarıyla model olacak ve Kelkit’imizin yeni yüzü olacak. Bizler bu projeyi sosyal dönüşüm olarak görüyor ve vatandaşlarımızın rızası doğrultusunda dönüşüm gerçekleştiriyoruz. Mahalle sakinlerinin yıllardır süre gelen sorunları ve çekmiş oldukları sıkıntıları biliyoruz. Örneğin Kelkit’in tamamı doğal gaza kavuşurken riskli alan olduğu için Küçük Cami mahallemiz doğal gaza kavuşamadı bununla birlikte arsa sahipleri ne yeni bina yapabildi, ne de eskileri tamir edebildi. Belediye olarak alt yapı ve üst yapı çalışmalarımızı mahallemize istediğimiz düzeyde gerçekleştiremedik. Kelkit Belediyesi olarak yürüttüğümüz bu dönüşüm çalışmalarında bütün hedefimiz; vatandaşlarımızın daha huzurlu ve daha mutlu olmalarını sağlamaktır. Küçük Cami kentsel dönüşüm projesi tamamlandığında Kelkit, daha da güzelleşecek ve yenilenecek. Küçük Cami Mahallesi Kelkit’imizin yeni yüzü olacak.

Hedefler doğrultusunda adım adım Kelkit’imizi geleceğe hazırlıyoruz.
Kelkit’imize daha kaliteli hizmetler sunabilmek için yoğun gayret sarf ediyoruz. İlçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın memnuniyetini ve yaşam kalitesini yükselten hizmet anlayışıyla hareket ediyoruz ve bu çerçevede vatandaşlarımızın mutluluğu ve huzurunu esas alarak çalışıyoruz. Kentsel dönüşüm ve diğer alanlardaki çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Yapacak olduğumuz yatırımlar ve hizmetlerle ilçemiz, büyük bir değişim ve gelişim yaşayacak.

Bu vesileyle başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız olmak üzere Milletvekillerimize, İlçe Başkanımıza ve emeği geçen geçmiş dönem yöneticilerimize şükranlarımı sunuyor, Kelkit’imize hayırlı olmasını diliyorum.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09