banner333

banner309

Kelkit'te Türk Eğitim Sen'den Cumhuriyet Yürüyüşü

Kelkit ilçesinde, Türk Eğitim Sen tarafından düzenlenen Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü kutlamaları kapsamında yürüyüş düzenlendi.

Kelkit 31.10.2023, 21:26
Kelkit'te Türk Eğitim Sen'den Cumhuriyet Yürüyüşü
banner400

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde, Türk Eğitim Sen tarafından düzenlenen Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü kutlamaları kapsamında yürüyüş düzenlendi.

Türk Eğitim Sen Kelkit şubesi tarafından organize edilen yürüyüşe, çok sayıda vatandaş katıldı. Ellerinde Türk bayrakları ile Aydın Doğan Caddesi'nden yürüyüşe başlayan vatandaşlar, ilçe kaymakamlığına kadar yürüdü.

Yürüyüş, hükümet konağı önünde bulunan Atatürk anıtına çelenk sunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla son buldu.

Programa, Türk Eğitim Sen Kelkit İlçe Başkanı Nihat Köksal, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Şahin Demir, İlçe Emniyet Müdürü Koray Çakar, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Batuhan Yıldırım, Kamu-Sen'e bağlı sendika üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Köksal: "Cumhuriyetimizi yaşatacağız"

Türk Eğitim Sen Kelkit İlçe Başkanı Nihat Köksal, yaptığı açıklamada, "Cumhuriyetimizi ilelebet payidar kılmak için her türlü çalışmayı yapacağız" dedi.

Köksal, "Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünü kutlamak için düzenlediğimiz yürüyüşe katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Cumhuriyetimizi yaşatacağımıza ve daha da güçlendireceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 02 Mayıs 2024
İmsak 03:35
Güneş 05:13
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:25
Yatsı 20:57