banner333

banner309

Kelkit Muhtarlar Derneği Başkanlığına Aydın Akın Seçildi

Kelkit Muhtarlar Derneği  Başkanlığına Dereyüzü Köyü Muhtarı  Aydın Akın  seçildi.

Kelkit 28.01.2018, 10:00
Kelkit Muhtarlar Derneği Başkanlığına Aydın Akın Seçildi
banner400

Kelkit Muhtarlar Derneği  Başkanlığına Dereyüzü Köyü Muhtarı  Aydın Akın  seçildi.

Kelkit Muhtarlar Derneği  Toplantı Salonu’nda yapılan kongrede 2 liste yarıştı. 44 Muhtarın oy kullandığı seçimde Dereyüzü Muhtarı Aydın Akın 33 oy alarak Dernek Başkanı olurken, diğer aday Dölek Köyü  Muhtarı Şahin Pala 11 oy aldı.

Kelkit Muhtarlar Derneği Başkanı Aydın Akın  seçimden sonra yaptığı açıklamada ilçede muhtarların tek çatı altında hizmet vermesinin önemli olduğunu ifade ederek, ”İlçemizde bulunan köy ve mahalle  muhtarımızı yerinde ziyaret ederek sorunlarını bizzat yerinde tespit ederek, sorunlarını bir dosya haline getirip bu sorunları Milletvekillerimize  bildirmekle görevimize başlayacağız. Her köyün  yapılması gereken işleri üst makama bildirdikten sonra bu işlerin yapılabilmesi için takipçisi olacağız. Beni ve yönetim kurulu, denetim kurulu, üst kurula seçilen arkadaşlarıma duyulan güvenden dolayı muhtarlarımıza teşekkür ederim. Güvenlerine layık olmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz” diye konuştu

Aydın Akın Başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu:Temel Çiçek,Mevlüt Can, Nejmettin Keskin, Adem Dinç, Denetleme kuruluna ise Şevki Çelik,Erol Şengül,Bünyamin Tok seçildi.

Kaynak: Haber Kelkit
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38