banner333

banner309

Kelkit Milli Eğitim'den Üstün Başarı !

SBS sınavlarında Kelkit’in başarı çıtası guru verici bir şekilde yükseliyor.Bu yıl yapılanSBS sınavlarında en çok sınava giren öğrenciye sahip olunmasına rağmen sınavlara %99 oranında bir katılım sağlanmıştır.

Kelkit 29.08.2013, 14:35
Kelkit Milli Eğitim'den Üstün Başarı !
banner400
Milli Eğitim Bakanlığı ve Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yayınladığı istatistiki verilere göre;

Bu yıl sınava giren öğrencilerimizin %74,15’i  sınavla alan okullara yerleşmişlerdir.Bunun çoğunluğunun Fen Lisesi,Anadolu Öğretmen Lisesi ve Anadolu Lisesi olması önemlidir.

 

                 Bu yıl SBS sınavı sorularının zorluğuna rağmen Gümüşhane İl genelinde 7 okul geçen yıla göre puanını artırmayı başarabilmiştir. Puan artıran okullardan 6 tanesi Kelkit ilçesine aittir. Kelkit Milli Eğitimin gösterdiği üstün başarı ile ilgili olarak konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür KÖSE   

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür KÖSe”Bu başarı Kelkit’in başarısıdır.Başarı   bireysel  çabayla değil ekip çalışmasıyla olur.Biz bu ekip çalışmasına inanarak yola koyulduk.Onun için mesai  saatleri dışında da bütün çabasını,çocuklarımızın başarısı için harcayan değerli okul yöneticileri ve öğretmenlere,tüm ekibe teşekkür ediyorum. Bu yıl hiç kurs ücreti almadan çocuklarımızı sınava hazırlayan tüm değerli öğretmenlerimizi ve onlara ortamı sağlayan,motive eden  iyi niyetli,gayretli ve başarılı  okul idarecilerimizi  hangi cümlelerle takdir edeceğim bilemiyorum.Çünkü bu yürek işinin herhangi bir maddi takdir karşılığı yoktur.

 İl  genelinde ayrıca daha büyük bir gururla göğsümüzü kabartan 6 okulumuzun  öğretmen ve idarecilerini de hasseten tebrik  ve takdir ediyorum.İnşallah önümüzdeki yıllarda Allah ömür verirse bu ekibimizle daha büyük başarılara imza atacağız.

YGS  ve LYS sınavlarında da il genelinde hem Anadolu türü okulalrımız hem de Akademik ve Meslek Liseleri  bazında il ortalamasının üstünde yer aldık. Hatta Anadolu Lisemizin tüm puan türlerinde 1.ve 2. Olması da ayrı bir gurur kaynağımız olmuştur.Hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum.

Bu başarıların gelmesinde bizleri sürekli  detekleyen,maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Sayın Valimize,Sayın Kaymakamımıza ve Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüz ve ekibine,öğrencilerimizin sürekli yanında olup onlardan daha çok heyecanlanıp gayret sarfeden ve şimdi de gayretiyle gurur  duyan değerli velilerimize, İlçe Milli Eğitimdeki Şube Müdürü ve Müdürlük çalışanı arkadaşlarımıza,SBS projesinde bizlerle çalışan proje ekibindeki mesai arkadaşlarımıza  ve Kelkit Kamuoyuna teşekkür ediyorum.”dedi.


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (1)
KELKİT KAMUOYU 11 yıl önce
Müdür bey geldiğiniz günden beri yaptığınız çalışmaları takdirle izlemekteyiz. Sayenizde Kelkit artık eğitimde çağ atlamaya başladı. sizden daha büyük başarılar bekliyoruz.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38