banner333

banner309

Kelkit Belediyesi'nden Kurban Kesim Hizmeti

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesi Belediye Başkanlığı, her yıl olduğu gibi bu yılda büyük ve küçükbaş kurban kesecek olan vatandaşlar için kesim hizmeti sağlıyor.

Kelkit 02.08.2020, 14:45
Kelkit Belediyesi'nden Kurban Kesim Hizmeti
banner400

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesi Belediye Başkanlığı, her yıl olduğu gibi bu yılda büyük ve küçükbaş kurban kesecek olan vatandaşlar için kesim hizmeti sağlıyor.

Kurban Bayramının ilk iki gününde 220 kurban kesimi gerçekleşen mezbahada corona tedbirleri de üst düzey seviye altında hizmet verilmektedir.

Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas'ın açıklamaları:

"Vatandaşlarımızın memnuniyeti her şeyin üzerinde.
Her Kurban bayramında olduğu gibi bu bayramda da vatandaşlarımıza en güzel hizmeti yapabilmek adına, Kelkit Belediyesi olarak tüm imkanlarımızı seferber ettik.
Yaşanan Corona sürecinde en hijyenik şekilde Kurban ibadetlerinizi yapabilmeniz için tüm ekip arkadaşlarımız büyük bir özveriyle çalışmalarına devam ediyor. Kurbanlıkların parçalanma işinin hızlanması için alanda tecrübeli üç ekip kendi ekibimize entegre edildi.
Kurban Bayramının ilk iki gününde 220 kurban kesimi gerçekleşti. Dışarıya kurduğumuz sıramatik sistemiyle kurbanlık sahipleri kendi sıralarını öğreniyor, ardından ekranda kurbanlarının kesim işlemini izleyebiliyorlar. Dini vecibelerin yerine gelmesi için iki İmam arkadaşımız sahada görev yaparken, Zabıta ekiplerimiz her türlü önlem ve denetimi gerçekleştiriyor.
Vatandaşlarımıza Maske dağıtılırken su ve çay ikramımız aralıksız devam ediyor. Civar İl ve İlçelerden vatandaşlarımızın Kurban kesim işlemi için mezbahamızı tercih etmeleri bizleri ziyadesiyle memnun ettiğini de belirtmek isterim.
Ben bu vesileyle her Kurban bayramında burada özveriliyle görev yapan personellerime, yaptıkları çalışmalardan dolayı tebrik ediyor, tüm kardeşlerimizin Kurban Bayramını sağlık ve afiyetle geçirmesini temenni ediyorum."

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 04 Mayıs 2024
İmsak 03:31
Güneş 05:10
Öğle 12:24
İkindi 16:15
Akşam 19:27
Yatsı 21:00