banner333

banner309

Gümüşhane Özel Eğitim Kurumları Kelkit Protokolü İle Bir Araya Geldi

Gümüşhane Eğitim Kurumlarının kamu kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları ile kaynaşma ve tanışma programının bu haftaki konuğu Kelkit protokolü oldu.

Kelkit 10.02.2013, 13:19
Gümüşhane Özel Eğitim Kurumları Kelkit Protokolü İle Bir Araya Geldi
banner400
  Kelkit Özel Devran yüksek öğrenim Erkek Öğrenci yurdunda düzenlenen programa İl Genel Meclis Başkanı Sabahattin Çobanoğlu, Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel, Kelkit Garnizon Komutanı Bin Başı Yasin Kayabaşı, Kelkit Belediye Başkan vekili Erol Nas, İlçe Emniyet Müdürü Dursun Şenel Ergen,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse,  İlçe Müftüsü Abdullah Kır, Özel Bahar Koleji Müdürü Fikri Kılınç,  Fem Dershaneleri Gümüşhane İl Müdürü Nurullah Çörek, Gümüşhane Özel Eğitim Kurumları Kelkit Genel Müdürü Hakan Şenocak, Kelkit Sanayici ve iş adamları Derneği Başkanı Eyüp Mutlu,  İlçe Kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

 Programda Gümüşhane Özel Eğitim Kurumları Tanıtımı ve Türkçe Olimpiyatlarından bazı kesitler izlendi.

 Gümüşhane Özel Bahar Koleji Müdürü Fikri Kılınç’ın  açılış konuşması ile başlayan gecede Ana sınıfından sekizinci sınıfı öğrencilerine kadar hizmet verdiklerini belirten Kılınç  ‘Aslında metotlarımız farklı olsa da tüm sivil toplum kuruluşları gibi hedefimiz insan endeksli güzel ve kaliteli bir toplum yetiştirmek, Bizler rekabeti olmayan hayırlı nesiller yetiştirmede yarışan insanlarız’ dedi.

 Programda konuşan Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel gönüllü Eğitim Kurumlarının birçok faydasının olduğunu belirterek; İlçemizde bu özel eğitim kurumları olmasaydı birçok öğrencinin kalacak yer sorunu, yiyecek yemek sorunu ve ısınacak yer sorunları nedeniyle okullarını bırakıp geri döneceklerdi fakat bu eğitim kurumları sayesinde birçok öğrencimiz mezun olarak şuan çok güzel yerlerde bu vatana ve millete hizmet etmektedir.’dedi

 Gençlerin önünün açık olduğunu ve onlara çok güvendiklerini ifade eden Kaymakam Gazel; Türkiye’de artık her alanda hayal edilemeyecek çalışmalar gerçekleşiyor ve konuşuluyor çocuklarımıza ne verirsek onu alıyor kaliteli bir eğitimde fedakâr öğretmenlerimizin payı büyük ama anne ve babaya da çok iş düşmektedir. Eğitim kurumlarımızın başarılarını devamını diliyorum katkılarından dolayı herkesi teşekkür ediyorum ‘dedi.

 Gelişmiş ülkelerin temelinde kaliteli eğitimin olduğunu vurgulayan Belediye Başkan vekili Erol Nas’da Gelişmeyen ve büyüme gösteremeyen Ülkelerin de en büyük sorununun eğitim olduğunu belirterek Kelkit’in de kalkınmasının Eğitimle olacağını ve öğrencilere sahip çıkan herkese teşekkür etti.

 Kelkit Milli Eğitim Müdürü Şükür KÖSE ise gecede bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ettiği konuşmasında şunları söyledi ; ‘ Eğitimle ilgili Özellikle iki konu üzerinde durmak isterim bunlardan birisi sahip çıkma konusu diğeri ise Türkiye’nin misyonunu ve geleceğini yurt dışına taşıma konusudur. Şairin dediği gibi, ‘Sahipsiz bir ülkenin batması haktır ama sen sahip olursan bu ülke batmayacaktır’ Bu size hitaben, çok sevinçle müşahede ediyoruz ki sadece devletimiz değil bu ülkenin geleceğine, bu ülkenin kaderine sahip çıkan birçok sivil toplum kuruluşu ve hizmet hareketi oluştu. İşte bize geleceğe güvenle bakmayı sağlayan bu hizmet hareketlerinin ortaya koyduğu çalışmalardır’ ifadesi kullandı.

 Tanışma ve kaynaşma toplantılarının çok önemli olduğunu vurgulayan İlçe Müftüsü Abdullah Kır ise Aynı havayı teneffüs etmenin ve birbirimizi yakinen sohbet ederek tanımanın, Hayatta en önemli adım olduğunu söyledi. Kır şöyle devam etti; Memleketimizin en önemli sorunlarından birisi insanlarımızın birbirini yakın sohbet etmeden, sıkı diyalog kurmadan tanımasıdır. Özellikle son yıllarda Sivil toplum kuruluşlarımız bir araya gelerek tanışarak aynı hedefe aynı istikamete yönelmiştir. Herkes kendi hizmet alanlarında insanlığa ve ülkemize hizmetini devam etmektedir. Bu çok güzel bir tablodur, gayretlerinden dolayı herkese teşekkür ediyorum’ dedi.

 Gümüşhane Özel Eğitim Kurumları Kelkit Genel Müdürü Hakan Şenocak ise Hedeflerinin sadece İyi nesiler yetiştirmek olduğunu, Öğrencilerin Vatanı’nı Milleti’ni seven Anne ve Babasına  saygı duyan Bilinçli, ahlaklı nesiller olduğunu söyledi. Şenocak ; ‘ Türkiye büyük bir gemidir. Eğitimcisiyle, sağlıkçısıyla, Kolluk kuvvetiyle ve başımızdaki yöneticilerimizle bizler bu geminin personeliyiz, devlet büyüklerimiz bizim kaptanımız bizlerde geminin yoluna devam etmesi için çalışan personellerindeniz. Geminin bir bölümü su alırsa geminin tamamı batacaktır, O yüzden Hepimiz çok çalışmalıyız ki ülkemiz daha ileriye gidebilsin, insanlık daha kaliteli ve huzurlu bir hayat yaşayan toplum olsun. Gelecek nesiller de bizleri örnek alarak kaliteli bir hayat yaşasın. ‘ dedi.


 

 

 

 

 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 03:42
Güneş 05:18
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:21
Yatsı 20:51