banner333

banner309

Bilgin'den 2.Promosyon Açıklaması

Abdullah BİLGİN: 56 PERSONELİ OLAN KELKİT BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA 1228 TÜRK LİRASI PEŞİN PROMOSYON PARASI TEKLİF EDİLİRKEN 528 EĞİTİM ÇALIŞANI 1130 TÜRKLİRASI 3 YIL ALTI TAKSİT HALİNDE PROMOSYON PARASI ALACAK.

Kelkit 29.03.2013, 11:51
Bilgin'den 2.Promosyon Açıklaması
banner400

      

                Kelkit Türk Eğitim Sen İlçe Temsilcisi Abdullah BİLGİN yaptığı basın açıklamasında daha önce dile getirdikleri “PROMOSYONDA DAĞ FARE DOĞURDU” haberlerinin Belediye çalışanlarına teklif edilen 1228 Türk Lirası peşin para ile ne kadar isabetli bir açıklama olduğunun tescillendiğini dile getirdi.

                BİLGİN; 56 Çalışanı olan Kelkit Belediyesinin bankalarla yapılan promosyon görüşmeleri sürecini başarı ile tamamladıklarını aynı başarıyı Eğitim alanında yetkili olan ve süreci yöneten yetkili sendikanın gerçekleştiremediğini ve başarısızlıklarının eğitimcileri hayal kırıklığına uğrattığını dile getirdi. Kapalı kapılar ardında yalnızca ben bilirim anlayışı ile hareket eden sendikanın diğer eğitim sendikalarını bu sürece katmamak için çok direndiğini ayrıca tüm eğitim çalışanlarına olduğu gibi kendi üyelerine de bu konuda bir anket ve ya bir toplantı yapma ihtiyacı dahi hissetmediğini ifade eden BİLGİN; Malum sendikanın ben bilirim üyem ya da diğer eğitim çalışanları benim kadar bilemez inadının tüm eğitim çalışanlarını mağdur ettiğini ifade etti.

                BİLGİN daha önceki yazısına cevap olarak verilen yazıda malum sendikanın amacının yıllarca ilçemizde yaşattıkları kaos ortamını yeniden canlandırma hareketi olarak değerlendiriyoruz. Başarı olunca kendine yazan, başarısızlığı komisyon üyelerine paylaştıran, promosyon parasını artırmayı bizden bekleyen, promosyon sözleşmesini sendika avukatlarına havale eden kişilerin sendikacı olup olmadıkları bizde değerli eğitim çalışanlarının vicdanına bırakıyoruz.

                Malum sendikanın başarısızlık karşısında takındığı tavrı ve söylemleri Ünlü Filozof Leibniz’in “Kız ana babasını öldürür sonra yargıçtan bir yetime acımasını ister .” Sözü ile aynı değerlendiriyoruz. Ve kendilerine sesleniyoruz: Yaratmaya ve nemalanmaya çalıştığınız kargaşa ortamı tüm çabalarınıza rağmen Temmuz 2012 de bozulmuştur. Yeniden eğitim camiasında kaos yaratmanıza kimse izin vermeyecektir.  Kamuoyuna Saygıyla duyurulur.

                                                                                                                                Abdullah BİLGİN                                                                        

                                                                                                               Türk Eğitim Sen Kelkit Temsilcisi

 


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (3)
ahmet 11 yıl önce
Kelkit'te eğitimin seviyesinin niçin bu kadar düşük olduğu çok iyi anlaşılmıyor mu? İşi gücü bırakmışsınız promosyon ile ilgili sürekli laf dalaşı yapıyorsunuz. Zihni sürekli bu işlerle meşgul olan eğitimden başka her şeyin tartışmasını yapan öğretmenlerin girdiği dersten ne hayır olur ki?
suskun 11 yıl önce
Yaa kardeş promosyonla ilgili olarak ilk yazıyı yazıp eğitim bir sen'e vuran sen değil misin? sonra bu yazında ki iddialara karşı eğitim bir sen de cevap verme hakkını kullandı.Şimdi ise yine bu konu ile ilgili olarak Eğitim bir sen'e vuruyorsun ve sonra da yine bu sendikayı kargaşa ortamı çıkarmayla itham ediyorsun. Valla adama gülerler yaaaa :))))))))))))))
afrasiyab 11 yıl önce
Ne bekliyorsunuz herkes sizin gibi her söylenene tamam mı desin doğruları söylemek ne zamandan beri kargaşa çıkarma oldu.Bak örnekle durumu izah ediyor siz kargaşa mı algılıyorsunuz.56 kişilik bir yer 1225 alacak ama öğretmenler 1100 bumu doğru olan.Boş cüzdanı niye verdikleri anlaşıldı.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 10 Mayıs 2024
İmsak 03:21
Güneş 05:04
Öğle 12:24
İkindi 16:17
Akşam 19:34
Yatsı 21:09