banner333

banner309

Beyler Kara Güven Tazeledi

Kelkit Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası 2018 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

Kelkit 14.01.2018, 10:00
Beyler Kara Güven Tazeledi
banner400

Kelkit Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası 2018 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.
180 Kişinin katılımıyla 3 liste gerçekleşen genel kurulda 121 oy alarak Beyler Kara tekrar güven tazeledi.Genel Kurulda 23 yıldır Kelkit Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığını yürüten Kara Yeniden Başkan Seçildi.

Kelkit Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı seçimleri Şoförler ve Otomobilciler Odası üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Divan Kurulu Başkanlığını Gümüşhane Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ali İsmail Daldaban’ın yaptığı genel kurulda, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından 2014-2015-2016-2017 faaliyet raporu okunarak ibra edildi.
 

Oda faaliyetleri ile ilgili raporlar okunup ibra edilmesinin ardından genel kurulda bir konuşma yapan Kelkit Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Beyler Kara şu ifadelere yer verdi; “2017 yılını geride bırakırken 2018 yılının tüm dünya ya, insanlığa ve siz değerli Şoför Esnafımıza hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim. 
 

Siyasette olduğu gibi Oda Başkanları da görev yaptığı dönemin sonucunda seçmenlerine hesap vermek zorundadırlar. 23 yıldır Kelkit Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı’nı yürütmekteyim. Bu süre zarfında sizlere layık olmak için elimden geleni yaptığım kanaatindeyim. İcra edilen meslekler içerisinde beklide en zor olan şoförlük mesleğini sabır, metanet ve çileli bir şekilde yerine getiren ve başkanlığım döneminde beni hiç yalnız bırakmayan siz değerli meslektaşlarıma şükranlarımı sunarım. Acısıyla tatlısıyla bir dört yılı geride bırakmış bulunmaktayız.
 

Bu süre zarfında çeşitli faaliyetlerimiz ve etkinliklerimiz olmuştur. Ulusumuzun bu müstesna kesimini oluşturan en asil duygunun insani Şoför ve Nakliyeci esnafının en büyük karar organı Oda Genel Kurulumuzun tüm şoför esnafına hayırlar ve bol kazançlar getirmesi en büyük temennimiz.Başkan Kara, Görev yaptığım süre boyunca desteklerini esirgemeyen Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerine, Odamızın Personeline, 23 yıldır her daim yanımda olan siz değerli meslektaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum dedi.
 

Değerli meslektaşlarım uygun gördüğünüz takdirde Yeni dönemde de tecrübemizle, ekibimizle sizlere daha iyi bir hizmet nasıl verilebilir onun çabası ve gayreti içerisinde, Kelkit Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığına adayım. 2018 yılı Olağan Genel Kurulumuza katılıp bizleri onurlandırdığınız için tüm misafirlerimize ve Şoför esnafına hayırlı olmasını Yüce Allah' tan niyaz eder saygılarımı sunarım” dedi.

Kaynak: Haber Kelkit
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38