banner333

banner309

Aziz Nas: "Alt Yapı ve Kilitli Parke Yol Çalışmalarımız Aralıksız Sürüyor"

Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas: "Alt Yapı ve Kilitli Parke Yol Çalışmalarımız Aralıksız Sürüyor"

Kelkit 02.08.2023, 12:47 02.08.2023, 12:57
Aziz Nas: "Alt Yapı ve Kilitli Parke Yol Çalışmalarımız Aralıksız Sürüyor"
banner400

Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan Gülistan Sokağı'nda yürüttüğü alt yapı çalışmalarının ardından gerçekleştirilen kilitli parke yol yapım çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirtti.

Başkan Nas, yaptığı açıklamada, alt yapı çalışmaları devam ederken bir yandan da kilitli parke yol çalışmalarına öncelik verdiklerini ve bu süreci aralıksız bir şekilde sürdürdüklerini ifade etti. Karaçayır Mahallesi'nde de alt yapı ve kanalizasyon hatlarının yenilenmesine yönelik çalışmaların aralıksız devam ettiğini ifade etti. Yol yapım çalışmalarının, bölge halkının daha güvenli ve konforlu bir ulaşım deneyimi yaşamasını sağlayacağını belirten Başkan Nas, aynı zamanda şehrin estetik görünümüne de katkı sağlayacağını dile getirdi.

Kelkit halkına daha iyi hizmet sunmak için alt yapı ve yol düzenlemelerine öncelik verdiklerini söyleyen Başkan Aziz Nas, çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü ve en kısa sürede tamamlanacağını belirtti. Ayrıca, halkın memnuniyeti ve taleplerinin göz önünde bulundurulduğunu ve şehrin geleceğine yönelik kalıcı çözümler üretmeye odaklandıklarını vurguladı.

Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas, açıklamasının sonunda çalışmalara destek veren tüm ekiplere teşekkür ederek, "Halkımızın daha iyi yaşam standartlarına kavuşması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz," dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 02 Mayıs 2024
İmsak 03:35
Güneş 05:13
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:25
Yatsı 20:57