banner333

banner309

Kelkit Hürriyet, Ardahan Göle'yi Bekliyor

İlimizi Bölgesel Amatör Lig (BAL) da temsil edecek olan Kelkit Hürriyetspor, ilk maçına Pazar günü kendi sahasında çıkacak.

1954 Kelkit Belediyespor 30.09.2011, 10:33
Kelkit Hürriyet, Ardahan Göle'yi Bekliyor
banner400

Geçtiğimiz sezon İlimiz Mahalli Amatör Liginde şampiyon olarak tarihinde ilk defa Bölgesel Amatör Liginde ( BAL ) mücadele etmeye hak kazanan temsilcimiz Kelkit Hürriyetspor grubundaki ilk maçını Pazar günü Ardahan Gölespor ile oynayacak.

Hafta sonu Kelkit İlçe Stadyumunda saat 14:00 de taraftarlarının önünde üç puan mücadelesi verecek yeşil kırmızılarda müsabakaya yönelik çalışmaların aralıksız devam ettiği ve takımın fizik ve kondisyonun yanında moral ve motivasyon olarak da hazır olduğu öğrenildi.

Çalışmalarını Teknik Sorumlu Suat Dalman nezaretinde kendi tesislerinde sürdüren Hürriyetspor’da tek hedefin galibiyet olduğu ifade ediliyor. Pazar günü büyük bir taraftar kitlesinin önünde mücadele edecek olan yeşil beyazlılarda sakat oyuncunun bulunmaması takımda ayrı bir moral oluşturduğu belirtiliyor.

Dünü taktik ağırlıklı çift kale maç ile geçiren takımda futbolcuların hafta sonu ki karşılaşmada forma kapabilmek için üst düzey mücadele gösterdiği görüldü. Bugünü hücum ve savunmaya yönelik taktik varyasyonların yanında yan top ve şut çalışması ile geçirecek Hürriyetspor’da Teknik Sorumlu Suat Dalman’ın bazı futbolculara özel görevler vereceği öğrenildi.

Ligin ilk maçlarının her zaman tüm ihtimalleri içerisinde barındırdığını belirten Kelkit Hürriyetspor Teknik Sorumlusu Suat Dalman “ Gruptaki tüm takımlar adeta kapalı kutu. Hiçbir takım birbirini tanımıyor. Pazar günü karşımızda nasıl bir rakibin olacağını bilmiyoruz. Ancak durum ne olursa olsun haftalardır çalıştığımız ve üstünde ısrarla durduğumuz oyun şablonumuzu sahaya yansıtıp sahadan istediğimiz sonuçla ayrılmayı hedefliyoruz.

Saha ve taraftar avantajımızı da kullanarak oyunu rakip takımın sahasında oynayıp erkenden gol veya goller bulmayı amaçlıyoruz. Bu konuda tüm oyuncularımızdan kendilerine verilen görevleri sahaya eksiksiz yansıtmalarını ve müsabaka içerisinde gerekli motivasyonu ve mücadeleyi göstermelerini ümit ediyoruz.Kadromuza Sivas A2 takımından Ahmet Aydın,Gümüşhanespor'dan Cüneyt Tonyalı, Kelkit Doğanspor'dan Ömer Döner, Ömer Söylemez,Cafer Karalı ve Serhat Kaya'yı takviye ettik” diye konuştu.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri tarafından incelenen Kelkit İlçe Stadyumunun Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü, Kelkit Belediyesi ve Kelkit Hürriyetspor’un katkılarıyla tribün harici her anlamda hazır hale getirildiği ve tribünlerinde en kısa zamanda taraftarların hizmetine sokulacağı ifade edildi.

Kelkit Hürriyetspor- Ardahan Göle Belediyespor maçı 2 Ekim Pazar saat 14:00'da Kelkit İlçe Stadında oynanacak.
Haber: Sezai Köprülü


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (3)
SEZGİN KÖPRÜLÜ 13 yıl önce
SUAT HOCAM SANA VE KELKİT HÜRRİYETSPOR'A GÖNÜLDEN BAŞARILAR DİLİYORUM...
ertuğrul 13 yıl önce
suat hocammm kalbim seninle ... başarılar hocammm
Ahmet Sağlam 12 yıl önce
Sana inanıyoruz suat doğru çünki biz hiç profesyonel hoca görmedik,sende kendini bize hoca diye yutturuyorsun,inşallah yeni bir prof hoca gelirde taraftar hocanın nasıl olduğunu görür taraftar.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46