Uçak Kiralama

Uçak Kiralama

İş Dünyası 09.08.2018, 10:27 09.08.2018, 10:30
Uçak Kiralama

Triajet uçak kiralama, müşterilerimizin eğitim, seyahat ve eğlence amaçlı uçan ihtiyaçları için bir uçak kiralama hizmetini sunmaktan gurur duyar. Bakımlı uçaklarımızın mevcut tiplerinin en iyisi olduğunu göreceğinizi biliyoruz. Hedefleriniz, derecelendirme merdiveni tırmanışını içeriyorsa, sizin için doğru ekibe ve filoya sahibiz.

Kendi planınıza göre bir yapabilir ve kişisel uçuş zevkinize göre bire bir pilotlarımız ile keyifli ve rahat bir uçuş yapabilirsiniz.

Konforlu ve güvenli uçuş imkânı sunuyoruz. Kiraladığınız özel uçak ve pilotlarımızla büyük bir uçuş deneyiminin, saatlerce olabileceğini düşündüğünüz uçağın konforuyla başladığına inanıyoruz. Uçaklarımızın birçoğu kendi iç mekânlarında ve özel tasarımlı inşa edilmiştir. Özel olmasının ayrıcalığı sınırsız uçuş imkânı, sınırsız yiyecek ve içecek ile sınırlı olmamasıdır.

Kiralayacağınız uçaklarımızda kilometre problemi olmadan istediğiniz yerde istediğiniz saatte kalkış yapar ve inersiniz. Acil toplantılarınız, acil yetişmeniz gereken yerler, seyahat, tatil, gidiş dönüş gibi her türlü isteğinize cevap verebilecek şekilde uçak kiralama hizmeti sunuyoruz.

Neden uçak kiralamalısınız?

Zaman zaman normal tarifeli uçuşlarda uçaklar zamanında kalkış yapamıyorlar. Tarifeli uçaklara bazen de yetişme imkânınız olmuyor bu yüzden sizlerin kiralayacağınız uçaklarda bu tür problemler ortadan kalkacaktır. Uçaklarımız iç hacmi ve konforu dolayısı ile sizler istediğiniz gibi uyuyabilir, mola verebilirsiniz. Hemen uçak kiralama hakkında detaylı bilgiye adresinden ulaşabilirsiniz.

Bu tür problemlerle uğraşmamak için bizleri tercih edebilirisiniz. Triajet özel uçak kiralama ile her zaman hizmetinizdeyiz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37