banner333

banner309

GENÇ GÜSİAD Eğitim İçerikli Programlarına Devam Ediyor

Genç Güsiad sıradaki etkinliğini KVKK Kişisel Verilerin Koruma Kanunu ve ISO27001- Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemleri üzerine seçti. VeriTürk Danışmanlık firmasının sunumlarıyla gerçekleşen etkinlikte Genç Güsiad ekibi büyük bir çoğunlukla katılım sağladı. 

İş Dünyası 24.12.2018, 11:24 24.12.2018, 11:26
GENÇ GÜSİAD Eğitim İçerikli Programlarına Devam Ediyor
banner400

Genç Güsiad sıradaki etkinliğini KVKK Kişisel Verilerin Koruma Kanunu ve ISO27001- Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemleri üzerine seçti. VeriTürk Danışmanlık firmasının sunumlarıyla gerçekleşen etkinlikte Genç Güsiad ekibi büyük bir çoğunlukla katılım sağladı. 
Başkan Yener Beyaz; " Genç Güsiad olarak bütün etkinliklerimizde üyelerimizin yönetici yetkinliklerini geliştirmek, yönetim metodolojilerinde güncel ve gelişmiş uygulamaları daha iyi kavramak üzere gayret içerisindeyiz. Her programımız temalı gerçekleşiyor. Geçen programda akıllı ev uygulamalarına ilişkin konusunda uzman bir firmayı davet ederek dinledik. Hakikaten çok verimli bir programdı.Özellikle inşaat sektöründeki üyelerimiz çok faydalandı.  Bu programda ise,  2018 Nisan ayında yasal olarak uygulamaya girmiş olan Kişisel Verileri Koruma Kanunu uygulamalarını tanıdık. İşletmelere kurumsal anlamda büyük mesuliyetler yükleyen, bu yeni yasal uygulamanın firmalar tarafından çok iyi kavranması gerektiğini öğrendik.  Eylül 2019 dan itibaren cezai yaptırımların daha da artacağı kişisel verilerin mevzuatlara uygun takiplerinin yapılmaması halinde işletmeleri birçok mali yükümlülükler getirdiğini bu eğitimle örneklerle izledik. Bence Eylül 2019  kadar bu konuda geniş katılımlı bir eğitim daha yapmalıyız. Ayrıca, firmaların yaşam sürelerince sahip oldukları verileri hangi yöntemlerle nasıl muhafaza edeceklerini, nasıl arşivleyeceklerini uluslararası standartların bu süreçleri nasıl yönettiğini ISO 27001 ile gördük. Bugün bu toplantıya katılan arkadaşlarımızın hepsi bu iki başlıkta yeterince bilgilendiler. 
Bir sonraki oturumda İşletmelerde Finansal Kriz ve Bankacılık Yönetimi, Marka Patent ve Endüstriyel Tasarım uygulamaları, Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma gibi konuları işleyeceğiz. Bizlere bu sunumu yapan Veritürk firması Genel Müdürü Rena Asağlı, hocalarımız Faruk Uçan ve Adem Şimşek teşekkür ediyoruz. Kendilerine Genç Güsiad'a katkılarından dolayı teşekkür pilaketimizi takdim ettik. 
Güzel bir gelişme de, sunum yapan arkadaşlarımızdan birinin hemşehrimiz Sn.Faruk Uçan bey olmasıydı.Kendilerini de bugün Genç Güsiad üyesi olarak kaydettik. İnşallah bir sonraki toplantılarımızda da beraber olacağız. Birlikte yol aldığımız Genç Güsiad ekibimize ayrıca teşekkür ediyoruz. Bir teşekkürü de, programımıza ev sahipliği yapan Topkapı Hilton Hoteline,  Yönetim kurulu Üyelerimizden Sn.Kübra Gül Beyaz ve Sn.Mehmet Güle teşekkür ediyoruz. 
Programa ilişkin Güsiad Genel Başkanı Yüksel Yalçın ise;
Genç Güsiad enerjisi ile mükemmel bir takım.Birkaç mazereti olan arkadaşımız dışında firesiz devam ediyoruz. Genç Güsiad, hem Güsiadın hem ülkemizin geleceği. Bu salondaki arkadaşlarımızın neredeyse hepsi yarın Güsiadın üyeleri, komite başkanları, yönetim kurulu üyeleri olacaklar. En önemlisi, herbiri yarınlarda bugün yönetim kurulu üyesi oldukları şirketlerin başkanlıklarını devralacaklar. Bu sebeple yöneticilik yetkinliklerini geliştirmeleri başka bir boyut.Biz bu programlarla bunları sağlamaya çalışıyoruz. bugün bir taşla 5 kuş zamanı. Güçlü şirketler güçlü yöneticilerle yol alır. Yıldız takımımız Genç Güsiada başarılar diliyorum, dedi.  

 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09