banner333

banner309

AVGÜYAD Derneği Hemşerilerimizle Kahvaltıda Buluştu

Avcılar Gümüşhaneliler Derneği bu sabah Hilton Hotelinde kahvaltıda Gümüşhaneli hemşerilerini bir araya getirdi.

Gurbet 23.11.2014, 17:20 23.11.2014, 17:29
AVGÜYAD Derneği Hemşerilerimizle Kahvaltıda Buluştu
banner400

Avcılar Gümüşhaneliler Derneği bu sabah Hilton Hotelinde kahvaltıda Gümüşhaneli hemşerilerini bir araya getirdi. Programın açılış konuşmasını Başkan Özcan Özbey yaptı. Özbey, Acılar derneğinin yaptığı faaliyetleri kısaca özetlemesinin ardından hemşeriler olarak birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Özbey, Avcılar olarak üniversite mezunlarından genç ve dinamik bir yöneti kurulu oluşturduklarını ifade ederek, bundan sonra Avcılarda daha büyük başarılar imza atmaya hazırlandıklarını belirtti. Başkan Özbeyin sunuşunun ardından Avgüyad’ın yeni yönetimi hazirunun karşısına çıkarak selamladılar.


Avcılar Belediye Başkanı Dr.Handan Toprak ise, Avcılarda Gümüşhanelilerin toıplumsal meselelere yoğun ilgi gösterdiklerini, bir önceki ilçe başkanının Gümüşhaneli olduğunu ve sorumluluk bilinci ile Anadolunun şirin kenti hemşerilerle birlikte olmaktan keyif aldığını ifade etti.


Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan'ın selamlama konuşmasının ardından serbest sohbete geçilen kahvaltıda günün en çok konuşulan konusu ise, çoğunlu genç mühendis ve mimarlardan oluşan oluşturulan yeni ve genç yönetim kurlunun takdir edilen çalışma planları oldu.


Program akışını sunumundaki her karede Gümüşhaneli Aşık Zevraki nin şiirlerinden okunması ise, büyük üstad Zevrakyi yad etme adına keyif vermişti. 


Silivriden Gebzeye çok sayıda hemşerilerin buluştuğu kahvaltıda Avcılar Belediye Başkanı Dr.Handan Toprak, Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğabn,, Avcılar Emniyet Müdürünün yanında Güsiad Genel Başkanı Prof.Dr.Kenan Aydın, Güdef Başkanı Tahsin Söğüt, Güsiad Başkan Yard. Yüksel Yalçın ve YK üyesi Selçuk Balta, Giyad Başkanı Serkan Kaya,Tuzla Pendik Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Hacı Öztürk,Kürtün Taşlıca köyü muhtarı Salim Koca, Bağgümder Başkanı Zafer Uçar,Sanatçı Akın Akıntürk, Gündüzler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gündüz, Demirler İnşaat Basri Demir, Bosgem Kurucu Üyesi Avni Karamustafa, Şekav yönetim kurulu üyeleri, Eyüp Gümüşhaneliler Derneği, Esenyurt Gümüşhaneliler Derneği ,Esecan Hastenesi Başhekim Yardımcısı Prof.Dr.Özkan Ateş,Yeşilbük Dernek Başkanı Kamil Koç, Avcılar Eski Meclis Üyesi Feride Doğan,  Güyad Yönetim Kurulu üyeleri, Ümraniye Meclis Üyesi Hüseyin Eren, Avcılar ilçe başkanı  Bayram Acar MHP Avcılar İlçe Başkanı ve YK üyeleri,Avcılar Belediyesi meclis üyeleri Mahir Doğan,Mahir Kara, Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP İlçe Başkan yardımcıları ve YK üyeleri çok sayıda iş adamı ve hemşeriler katıldı. 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45